Celebrity News

Porodica Mirjane Karanović ZAVIJENA U CRNO: Danas nas je napustila, HVALA ZA SVE (FOTO)

Majka Mirjane Karanović preminula je u 90. godini života

Porodica Mirjane Karanović ZAVIJENA U CRNO: Danas nas je napustila, HVALA ZA SVE (FOTO)

Ata Images

Mnogo puta tokom karijere duge četiri decenije Mirjana Karanović isticala je da je jaka, samostalna, pomalo hirovita i tvrdoglava, ali svakako žena sa stavom i nepokolebljiva postala zahvaljujući majci Radi. Majka Mirjane Karanović preminula je danas u 90. godini života, ali za života pružila je sve glumici od bezuslovne ljubavi, preko nežnosti i utehe, do podrške i podsticaja. Gotovo da nije prošla premijera dramske umetnice da nije sedela u prvom redu aplaudirajući najjače od svih. 

Pročitajte: Dočekala je ono čega se plašimo svi: Ko želi da sruši dom Mire Karanović

 

 

Nije krila Mirjana da je od majke nasledila samo najbolje osobine, a nije bila tajanstvena ni kada je Radu trebalo predstaviti na društvenim mrežama. Bar jednom mesečno umela je glumica sa pratiocima da podeli neku zanimljivost sa majkom, tako je u maju objavila fotografiju sa proslave Radinog 90. rođendana, a svi su tada komentarisali koliko joj je i fizički slična, pa i da je evidentna velika ljubav i sloga između majke i ćerke.

Pročitajte: Mučila se, a danas je gledam kako je ponosna... Ovo je majka Mirjane Karanović zbog koje se glumica sukobila sa komšinicom FOTO

 

 

Majka Mirjane Karanović poklonila je dramskoj umetnici ceo svoj život trudeći se da uvek bude osoba iz senke koja ume najbolje da je posavetuje. Nažalost, danas ju je napustila zbog čega je Mira neutešna. Ipak smogla je snage da i taj detalj podeli sa svojim obožavaocima na društvenim mrežama. Ispod majčine fotografije iz mladosti napisala je:

- Mirno putuj mama. Hvala ti za sve sto si učinila za mene i za sve čemu si me naučila. Hvala ti za brigu, za neprospavane noći. Hvala ti snagu, slobodu i nezavisnost kojoj su me naučila. Hvala ti što si me rodila! 

Pročitajte: "Bila sam nesrećna, a niko mi nije prilazio": Mirjana Karanović otvoreno o svojim posetama psihoterapeutu

 

 

Majka Mirjane Karanović preminula je tiho i nečujno kako je i živela, a dramskoj umetnici ne preostaje ništa drugo do da pronađe način da svoju tugu zaleči, što će ona najverovatnije učiniti kroz posao i uz ljubav fanova.

Komentari (0)

Loading