Celebrity News

Rodila mu je decu i iznenada ju je OSTAVIO! Pogledajte kako izgleda prva supruga Voje Brajovića, ovakva žena se ne sreće dvaput (FOTO)

Prva supruga Voje Brajovića rodila je dramskom umetniku dvoje dece

Rodila mu je decu i iznenada ju je OSTAVIO! Pogledajte kako izgleda prva supruga Voje Brajovića, ovakva žena se ne sreće dvaput (FOTO)

Mnogi su zaboravili da je Voja Brajović pre ženidbe sa glumicom Milicom Mihajlović bio već u jednom braku. Dramski umetnik oženio se vrlo mlad Ljiljanom, devojkom iz komšiluka u Valjevu, koju je poznavao čitav život i sa njom u braku dobio dvoje dece.Prva supruga Voje Brajovića mlada i lepa zavela je glumca, koji njenom šarmu nije mogao da odoli. Venčali su se po njenom dolasku u Beograd na studije, koje je ona ubrzo zarad sloge u porodici, podizanja dece, a naposletku i Vojine karijere napustila.

Pročitajte: Mučila ga je teška bolest! Upoznajte sina Voje Brajovića i Milice Mihajlović: Relja je isti majka (FOTO)

Foto Sale

 

Marko Arsić

 

Ljiljana je odrasla u porodici doktora, otac joj je bio lekar, te nikada nije krila da joj je san da završi medicinu. Nažalost, po rođenju dece Iskre i Vukote studije je batalila i potpuno se posvetila njihovom odgoju, zbog čega niti jednog jedinog trenutka nije požalila jer su oboje izrasli u divne ljude, vaspitane, moralne, talentovane i velike profesionalce. 

Pročitajte: Osvojila ga je dugim nogama i smislom za humor: Ovo je tajanstvena devojka sina Voje Brajovića, prve fotografije Vukote i Vesne

printscreen

 

Prva supruga Voje Brajovića na pravi put izvela je Iskru, koja je krenula očevima stopama, dok je Vukota čini radosnom radeći kao scenarista i meneken. Ljiljana je i ponosna baka male Ines, ali  i najveća podrška ćerki i sinu u ostvarenju njihovih snova. Bila je i velika Vojina ljubav, nažalost ljubav se ugasila, te je glumac u srednjim godinama sreću pronašao kraj Milice sa kojom takođe ima sina.

Komentari (0)

Loading