Celebrity News

GOTOVO JE! Željko SKINUO BURMU, Jovana uplakana! Pročitajte Joksimovićevo saopštenje

Željko Joksimović brak je sa Jovanom Joksimović sklopio čak tri puta

GOTOVO JE! Željko SKINUO BURMU, Jovana uplakana! Pročitajte Joksimovićevo saopštenje

Kada je pre više od deset godina Željko Joksimović brak otpočeo sa voditeljkom Jovanom, tada Janković svi mediji su to preneli. Zaljubljeni par bračne zavete razmenio je daleko od očiju javnosti, samo u prisustvu matičara i svedoka na Maldivima, a budući da je po povratku u Srbiju imao problema da papirološki to zavede venčao se još jednom. Skladni supružnici na večnu ljubav zavetovali su se prvo u opštini, a potom i okviru crkvene ceremonije, što su obeležili glamuroznim svadbenim veseljem, kojem je prisustvovao i njihov tek rođeni sin Kosta.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović posle nekoliko meseci u javnosti, svi gledaju u njena stopala! Da li je zaista ovo obula? (FOTO)

 

 

Ljubavna priča pevača i voditeljke privukla je veliku pažnju javnosti, koja je verovala u njihov bajkovit odnos. Godinu dana kasnije Željko je viđen na jednom nastupu u Banjaluci bez burme na ruci, zbog čega su se izrodile spekulacije da je između njega i Jovane gotovo, međutim, nešto drugo je bilo posredi. Naime, na jednom od letovanja muzičar je izgubio venčani prsten koji mu je supruga još na prvom venčanju stavila na domali prst desne ruke. Ovaj peh dogodio se u vodi, a evo šta je kantautor tada o tome imao da kaže:

– Istina je da sam izgubio burmu i žao mi što se to desilo. Mogu vam reći da mi je i dalje neobično bez prstena – rekao je tvorac brojnih hitova, koji bez venčanog prstena nije dugo ostao. S obzirom na to da Željko Jokimović brak doživljava kao ozbiljnu i vrlo važnju insistuciju vrlo brzo od nestanka burme poručio je kopiju, identičnu originalu.

Pročitajte: Ono naše: Bivša žena Željka Joksimovića zadala novi udarac Jovani, prizor iz Vesninog doma tek će se prepričavati FOTO

Instagram

 

Interesantno je da muzičar i njegova izabranica nose prstenje od osamnaestokaratnog žutog zlata iz „Bulgarijeve“ kolekcije „Zero“, koja se radila po specijalnoj narudžbini. 

Komentari (0)

Loading