Celebrity News

NOVI DEČKO Emine Jahović je FRAJER kakav se poželeti može: Ljubavi ima na pretek (VIDEO)

Sinovi Emine Jahović prioritet su pevačici

NOVI DEČKO Emine Jahović je FRAJER kakav se poželeti može: Ljubavi ima na pretek (VIDEO)

Boško Karanović

Kroz najosetljiviji tinejdžerski period sinovi Emine Jahović i Mustafe Sandala prolaze, a ako se na to doda turbulentna porodična etapa uzrokovana očevom novom ženidbom i činjenicom da su im se roditelji našli na sudu, reklo bi se da je u ovom momentu neophodno pružiti im daleko više brige, pažnje, ljubavi pa i razumevanja. Na vreme je Emina shvatila da je potrebna svojim naslednicima, te im se uprkos velikoj ljubavi prema muzici, a pokrenula je i kozmetčki brend, potpuno posvetila, zanemarujući sve ostale obaveze. Jasno joj je bilo da je dečacima u ovom životnom razdoblju važno da imaju posvećene roditelje, te je na sebe, kako tvrdi, preuzela ulogu i oca i majke. U jednom javnom izlaganju otkrila je da se to događa jer je njen bivši partner u najvećoj meri fokusiran na svoj novi brak, a svesna da bi se ukoliko bi se zaljubila i njoj nešto slično dogodilo odlučila je da svoj emotivni život ostavi po strani. Tako je bar govorila pre par meseci.

Pročitajte: Bila je maloletna i OŠIŠANA DO GLAVE: Evo kako je Emina Jahović izgledala na svom PRVOM venčanju sa Aladinom iz Pazara

 

 

Nedavno na dodeli MAC nagrada, gde je predstavila novu pesmu "Slagaću vas sve", promenila je priču kada je reč o emotivnim partnerima i braku, a šta je sve još rekla vezano za sinove, sitne i velike laži, nastup na festivalu, proslavi rođendana, pa i korekcijama koje je pravila na licu pogledajte u vide ispod.

Pročitajte: Sinovi Emine Jahović presrećni, pevačica objavila divne vesti (foto)

Komentari (0)

Loading