Celebrity News

Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada (FOTO)

Muzička manifestacija MAC protekla je glamurozno

Ko se OBRUKAO, ko je blistao? Pogledajte sve kreacije sa prve večeri dodele MAC nagrada (FOTO)

Boško Karanović

Sinoć je u Štark Areni održana spekakularna muzička manifestacija MAC koja je okupila najveća imena regionalne muzičke scene. Ceremonija dodela muzičkih nagrada počela je sinoć i trajaće dva dana, a prvo veče proteklo je u duhu glamura. Pre nego što su ceremoniju otvorili voditelji Tonči Huljić i Jelena Gavrilović, crvenim tepihom prošetale su naše najveće zvezde i posebno biranim, bajkovitim toaletama privukle veliku pažnju. 

Pevačica Jelena Rozga je u veoma atraktivnoj haljini pripijenoj uz telo, koja je otkrivala gola leđa i bokove u najmanju ruku ostavila sve prisutne bez daha i svi su komentarisali da i pored zdravstvenih problema sa kojima se suočava, nikada bolje nije izgledala. Kosu je uvila u blage talase i osmeh nije skidala s lica.

Pročitajte: Novi dečko Jelene Rozge je TAKAV DASA - Pogledajte prvu fotografiju poljupca

Boško Karanović

 

Modna kombinacija Emine Jahović nije mogla proći nezapaženo. Ona se odlučila za crno-belo oversized odelo u zebrastom printu, a svi su primetili i njenu novu frizuru sa posvetljenim pramenovima koja joj savršeno pristaje, a razloge zbog kojih blista otkrila je sama. 

 

- Zaljubljena sam! Ja sam uvek zaljubljena - kratko pre početka sinoćnje manifestacije Emina poručila okupljenim novinarima.

Pročitajte: Bila je maloletna i OŠIŠANA DO GLAVE - Evo kako je Emina Jahović izgledala na svom PRVOM venčanju sa Aladinom iz Pazara

Boško Karanović

 

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, definitivno je odudarala od ostalih dama svojim neobičnim stajlingom. Ona se odlučila za crno odelo i belu košulju sa kravatom, dok je uz ovu izazovnu kombinaciju savršeno uklopila zalizanu frizuru i diskretnu šminku. 

Pročitajte: Ne preziva se više Jovanović - Sara Jo obradovala fanove PRELEPIM VESTIMA, sve se desilo van Srbije (FOTO)

Boško Karanović

 

Pevaču Petru Graši koji je nominovan za MAC nagradu najveću podršku pružala je supruga Hana Huljić. Oboje su zablistali u svečanim toaletama u kojima je dominirala crna boja, a osmesi na njihovim licima dovoljno su govorili koliko su srećni i ispunjeni.

Pročitajte: Mala Alba izgleda presrećno - Krštenje ćerke Petra Graša i Hane Huljić pravi spektakl, svi pričaju o Haninoj haljini (FOTO)

Boško Karanović

 

Konstrakta je publiku oduševila crnom haljinom sa belom ogromnom kragnom na koju su prišiveni zlatni detalji, kombinaciju je upotpunila pink karminom, a imala je i veoma interesantnu frizuru.

Pročitajte: KOIKOI i Konstrakta sa Zemljom gruva predstavljaju Srbiju na holandskom festivalu Eurosonic Nordeslag

Boško Karanović

 

Goga Sekulić je pokazala savršenu liniju u gotovo providnoj čipkastoj haljini, veoma smeloj, dok je od muškog dela populacije najviše pažnje privukao Dejan Milićević svojom ekstravagantnom frizurom kao i čitavim outfitim koji je poneo.

Pročitajte: Sin Goge Sekulić uspeo da pomiri roditelje - Pevačica ponovo sa bivšim mužem (FOTO)

Boško Karanović

 

Prisutne su oduševile i dve trudnice. Sajsi Mc u pripijenoj crnoj haljini prvi put je pokazala trudnički stomak, dok je Marija Mikić u društvu supruga blistala u savršenoj toaleti preko koje je dodala plašt obasut perjem.

Pročitajte: Ovako nešto još niste videli! Mariju Mikić dečko zaprosio na najneobičniji način! (FOTO)

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Sve u svemu glamura nije manjkalo, sve je bilo u znaku crne boje.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Večeras će na MAC- u nastupiti najveći muzički idoli novog muzičkog talasa: Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Komentari (0)

Loading