Celebrity News

Mlada, ozarena i u belom! Evo kako je Mira Banjac izgledala na svom venčanju, a tek da joj vidite muža...(FOTO)

Venčanje Mire Banjac dogodilo se vrlo rano u životu glumice

Mlada, ozarena i u belom! Evo kako je Mira Banjac izgledala na svom venčanju, a tek da joj vidite muža...(FOTO)

Dalibor Danilović

Budući da je imala vrlo težak život Mira Banjac u glumi i ljubavi potražila je izlaz. Veoma mlada, još na studijama zaljubila se u Andreja Jovanovića, kome se sa svega 24 godine zavetovala na večnu ljubav. Venčanje Mire Banjac dogodilo se odmah po dimplomiranju dramske umetnice inzvanrednog glumačkoj opusa.

Pročitajte: Jako sam uznemirena: Oglasila se Mira Banjac nakon teškog UDESA koji je doživela

Aleksandar Krstović

 

Značajnom događaju koji je prethodio Mirinoj trudnoći i rođenju sina Bransilava svedoče crno-bele fotografije od kojih je jedna dospela i do medija. Na njima glumica ponosno pozira kraj svog izabranika, koji je sa divljenjem posmatra.

Pročitajte: Igru sudbine napušta još jedna glumica, bila je ikona serije FOTO

Luka Šarac

 

Venčanje Mire Banjac posebno je iz mnogo aspekata, a ono što je najviše privuklo pažnju glumičinih fanova jeste haljina u kojoj je ona izgovorila bračne zavete. Reč je o predivnom, doduše, do grla zatvorenom komadu od satena koji je krasila velika mašna i kratki veo.

Pročitajte: Ima 93 godine i pali jednu za drugom cigaretu: Snimak pluća Mire Banjac lekare ostavio u šoku

Privatna Arhiva

 

Mirin i Andrejev brak, nažalost, nije dugo potrajao. Šest godina od svadbenog veselja su se razveli, a uprkos tome što je nastavila da gaji korektne odnose sa bivšim, već sada i pokojnim, mužem ispostavilo se da je sina ona odgajala sama

 

 

Komentari (0)

Loading