Celebrity News

Posle 10 godina braka Nataša Pavlović obradovala javnost BEBOM: Ovog puta je DEVOJČICA (FOTO)

Brak Nataše Pavlović traje više od decenije

Posle 10 godina braka Nataša Pavlović obradovala javnost BEBOM: Ovog puta je DEVOJČICA (FOTO)

Od prvoga trena brak Nataše Pavlović izazivao je divljenje kod publike. Voditeljka emisije "Praktična žena" srce je pre više od deset godina poklonila producentu Predragu Pavloviću sa kojim ima dvojicu sinova Jana i Olega. Skladni supružnici upoznali su se tek pošto su kročili u četvrtu deceniju, dovoljno su proživeli i poželeli da se skrase jedno kraj drugog. Nataša je nebrojno puta isticala kako joj je bilo drago kada je doznala da se njen muž iživeo, kada je reč o ženama, jer je po njenom mišljenju to značilo da će umeti više da ceni to što ima, što se u velikoj meri pokazalo kao istina.

Pročitajte: Nije izdržala: Nataša Pavlović uradila PRVU ESTETSKU OPERACIJU, pogledajte kako njeno lice sada izgleda (FOTO)

Instagram

 

Brak Nataše Pavlović divan je i skladan, da li zbog pomenutog argumenta koji je voditeljka u intervjuu za Story svojevremeno navela ili pak zbog poverenja, ljubavi i poštovanja koje ona i njen suprug gaje, ali činjenica je da su skladni supružnici stvorili divnu porodicu u kojoj sinovi imaju glavnu ulogu. Dva pametna i lepo vaspitana naslednika Nataša i Predrag imaju, i potpuno su fokusirani na njih svesni da su deca ukras sveta i najveće bogatstvo.

Pročitajte: Dom Nataše Pavlović i izgleda kao da u njemu živi praktična žena: Sve je osmišljeno do detalja, a tek da vidite dečije sobe (FOTO)

Instagram

 

S tim u vezi voditeljka obožava kada u svojoj emisiji ugosti najmlađe, koji udvostručuju njenu pozitivnu energiju i vedar duh. Pre par dana ona se tako pohvalila bebom gošćom uz objavu "Iskra naša praktična by Maja i Cvele". Nema ko nije komentarisao da devojčica lepo stoji Nataši, a brojni fanovi odmah su joj poželeli jednu istu takvu.

 

Komentari (0)

Loading