Celebrity News

Geni su čudo: Ćerka Irine Vukotić sa majkom na crvenom tepihu, izrasla je u KOPIJU svog oca Save Radovića (FOTO)

Ćerka Irine Vukotić preslikana je otac

Geni su čudo: Ćerka Irine Vukotić sa majkom na crvenom tepihu, izrasla je u KOPIJU svog oca Save Radovića (FOTO)

Iako voditeljka Irina Vukotić, detalje iz svog privatnog života ne iznosi u javnosti, a o njenom emotivnom statusu ne zna se mnogo detalja, opšte je poznato da je u bračne vode uplovila još 2007. godine sa nekadašnjim rijaliti učesnikom. Varnice su sevnule prilikom intervjua koji je sa njim radila, ubrzo zatim oni su stali na ludi kamen, a iz tada velike ljubavi na svet je došla ćerka Irine Vukotić i Save Radovića, preslatka Iskra.

Često na društvenim mrežama voditeljka ponosno deli objave svoje četrnaestogodišnje mezimice koja joj je centar sveta i najveći životni pokretač, te smo pored  lepote imali prilike da se uverimo i u Iskrine talente kada su muzika i gluma u pitanju.

Da se harizmatična tinejdžerka odluči da krene maminim stopama kojoj svetla reflektora nikako nisu strana, ne bi nas začudilo, budući da se sa Irinom sinoć pojavila na jednom gradskom dešavanju gde je raspoložena i prepuna samopouzdanja ispozirala okupljenim fotoreporterima.

Pročitajte: Irina Vukotić ponovo sa bivšim mužem! Ćerka Iskra čvrsto je odlučila da roditelje ponovo spoji i u tome je uspela(FOTO)

Boško Karanović

 

Dok je lepa voditeljka blistala u elegantnoj vatreno crvenoj kombinaciji kojom je i te kako privukla pažnju prisutnih, zvezda večeri ipak je bila ćerka Irine Vukotić u outfitu sasvim prikladnom njenim godinama kao i događaju kojem je prisustvovala.

Pročitajte: Taman se jedne brige rešila, eto je druga! Irina Vukotić zabrinuta zbog ćerkinog ponašanja, preko ovoga nikako ne može da pređe (FOTO)

Boško Karanović

 

Iskra, sada već velika devojka, svojim originalnim modnim odabirom pokazala je interesantan smisao za modu. Ona se odlučila za crnu haljinu malo iznad kolena koju je upotpunila topom u jarko pink boji, a za obuću odabrala je poluduboke crno-bele čizmice koje su ultra moderne ove sezone. Osmeh koji sa lica nije skidala dovoljan je bio da prikupi mnoštvo komplimenata, a svima je za oko zapala i neverovatna sličnost sa ocem koji u poslednje vreme nije eksponiran u javnosti.

Pročitajte: Novi dečko Irine Vukotić je baš opasan - Pogledajte fotografiju sa letovanja

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading