Lifestyle

Nika Tošić pokazala svoj mali raj u vili na Dedinju! Njena soba san je svake tinejdžerke, a tek da vidite garderober (FOTO)

Garderober Nike Tošić pravo je modno carstvo

Nika Tošić pokazala svoj mali raj u vili na Dedinju! Njena soba san je svake tinejdžerke, a tek da vidite garderober (FOTO)

Instagram

Jelena Karluša sa porodicom, tačnije ćerkama živi u raskošnoj vili na Dedinju koja je ranije pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, a od koga su je 2018. godine ona i Duško kupili za 2,5 miliona evra. Luksuznu nekretninu, pevačica je renovirala po svom ukusu u šta imamo prilike da se uverimo ponekom objavom koju iz svog doma ona podeli na Instagramu, međutim to zadovoljstvo neretko nam priušti i mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića koja je postala prava zvezda društvenih mreža. Samo na "Tik-Tok" platformi njeni video zapisi broje hiljade i hiljade lajkova i komentara, a ono što zapada za oko, posebno devojčicama njenog uzrasta, jeste soba, ali i garderober Nike Tošić.

U više navrata upravo putem pomenute društvene mreže imali smo prilike da se uverimo da je soba ove harizmatične devojčice veoma prostrana i da u njoj preovladavaju svetle boje. Tu je i privatno kupatilo koje bi svaka tinejdžerka poželela da poseduje u sklopu svoje male oaze, a u centralnom delu sobe nalazi se veliki krevet, na zidu je televizor, ali i nezaobilazno glomazno ogledalo.

Pročitajte: Najlepši novogodišnji poklon za Atinu i Niku - Karleuša je svima otkrila šta se desilo između nje i Duška

TikTok printscreen

 

Bez igračaka dečija soba bila bi nezamisliva, te tako mlađa Karleušina naslednica ima celu policu ispunjenu plišanim igračkama i knjigama, dok stočić prepun kozmetike, šminke i parfema govori da je od mame nasledila smisao za lepo.

Pročitajte: Nika je ta koja diktira trendove - Karleušina i Duškova ćerka ima novu boju kose i sve tinejdžerke žele da je kopiraju (FOTO)

 

Ipak, garderober Nike Tošić, za kakvim čeznu mnoge devojčice, privukao je najviše pažnje i jedna je od komentarisanijih tema njenih pratilaca, a svi se slažu da je to pravo malo modno carstvo, prepuno markirane i skupocene garderobe.

I pored liuksuza u kojem živi, Nika važi za jednu skromnu, simpatičnu i beskrajno duhovitu devojčicu koja je armiju folovera privukla svojim šarmom, a ne skupocenostima kojih ima na pretek.

Komentari (0)

Loading