Celebrity News

Mala Adrijana Savić zvezda Instagrama: Ćerka Mirke i Vujadina izrasla u prelepu devojčicu, pogledajte samo tu frizuru (FOTO)

Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića već privlači poglede

Mala Adrijana Savić zvezda Instagrama: Ćerka Mirke i Vujadina izrasla u prelepu devojčicu, pogledajte samo tu frizuru (FOTO)

U decembru ove godine starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića puni 10 godina, što je još uvek ne svrstava u tinejdžerku, ali predstavlja za nju osetljiv uzrast prepun preispitivanja, kojima su sklone sve devojčice u razvoju. Budući da je rođena u porodici sa dva brata, koji su po uzoru na oca oduvek posvećeni fudbalu, ne čudi što je i mala Adrijana i sama svojevremeno krenula za loptom. Mnogo puta u intervjuima Mirka je isticala kako njena mezimica radi sve što i njena braća i kako joj je pomalo krivo što nema prostora da iskaže svoju ženstvenost, istovremeno kako joj je žao što joj nije podarila sestru sa kojom može da podeli devojačke priče. Protekle godine taj san je ostvarila i sebi i svojoj naslednici donevši na svet još jednu lepoticu.

Pročitajte: Za sve su krive PARE: Vujadin je rekao KRAJ, UPLAKANA MIRKA ne zna kako da objasni deci šta se dogodilo

Instagram

 

Starija ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića posvećena je sestra i vrlo brižna, s druge stane veoma je vredna i nikada ne zapostavlja svoje kućne i školske obaveze, zbog čega je glumica izuzetno ponosna. Radosna je Mirka i zbog toga što se usred toliko putovanja i promena lokacija na kojima su kao porodica po dve godine živeli, nekad i četiri, Adrijana formirala u stabilnu i vrlo samostalnu ličnost, koja je naučila da se sama zabavlja i kroji svoj svet.

Pročitajte: Cena nije problem: Mirka Vasiljević prošetala luksuzne kaubojke i tašnu o kojoj svaka žena mašta FOTO

 

 

S obzirom na to da je dugo bila jedina devojčica u porodici, postala je Ardrijana miljenica  gotovo svih članova, a posebno je prirasla za srce deda ujaku, rođenom bratu njene bake Marine Rajović Savić. Bojan je pre par dana objavio Adrijaninu fotografiju i to mu nije prvi put, a najnovija slika malene devojčice privukla je veliku pažnju, najpre zato što se vidi da ona izrasta u pravu lepoticu.

Poklon fotografije najmlađe ćerke Mirke i Vujadina.

 

 

Komentari (0)

Loading