Celebrity News

Ostavila je svoj pečat koji će ga pratiti zauvek: Dragan Mićanović se pojavio sa mlađom ćerkom, šokirani smo koliko liči na majku Anu (FOTO)

Mlađa ćerka Dragana Mićanovića pridružila se glumcu na premijeri

Ostavila je svoj pečat koji će ga pratiti zauvek: Dragan Mićanović se pojavio sa mlađom ćerkom, šokirani smo koliko liči na majku Anu (FOTO)

Miloš Nadaždin, Petar Đorđević

Nije prvi put mlađa ćerka Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović viđena u javnosti, ali mora se priznati da je sinoćnim pojavljivanjem privukla do sada najveću pažnju medija, što svojim odevanjem, što dostojanstvenim ponašanjem, što brižnim odnosem prema ocu.

Pročitajte: Koliko li ovo boli Anu Sofrenović? Ljubav Dragana Mićanovića je mlada manekenka, od njenog tela BOLI GLAVA i svi je znate (FOTO)

Arhiva Hello!

 

Lena Mićanović ima svega 19 godina, ali u njenom ophođenju ničeg tinejdžerskog nema. Naprotiv, svi komentarišu da je zrela mlada dama, samostalna sa samopouzdanjem vrednim divljenja, kojim retko koja devojka njenog uzrasta može da se pohvali.

Pročitajte: KONAČNO UHVAĆENI: Srce Dragane Mićalović osvojio OVAJ poznati glumac (FOTO)

Ata Images

 

Za premijeru predstave u matičnom pozorištu svoga oca, gde su se okupile sve njegove kolege i saradnici, mlađa ćerka Dragana Mićanovića ponela je jednostavnu, otvorenog o izreza, dugačku crnu haljinu, koju je upotpunila dubljim Martinkama. Kosu je pokupila u punđu, dok je par pramenova pustila preko mladog, lepog lica. Nema ko nije komentarisao da je tako doterana ista majka Ana, mada je bilo onih koji su bili i na strani dramskog umetnika rekavši da s godinama sve više liči na njega. 

Pročitajte: Ni razvod, ni depresija ništa joj nisu mogli: Ana Sofrenović zvezda večeri, njene čizme mnoge žene ne bi smele ni da probaju (foto)

Ata Images

 

Budući da starija Lenina sestra Iva već par godina živi u inostranstvu, tačnije u Sloveniji tamo je okončala i studije postoji verovatnoća da će i ona sama krenuti istim stopama, na šta bi glumac bio ponosan, ipak tvrdi da naslednice pušta da samostalno donose svoje odluke jer ako ne pogreše ne mogu da znaju šta je ispravno. Uči ih da je iskustvo važna komponenta života, uspesi ali i neuspesi koji možda čak i više doprinose sazrevanju.

Poklon fotografije starije ćerke Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović

 

Komentari (0)

Loading