Celebrity News

RAZIŠLI SE Suzana Jovanović i Saša Popović: Njegova tajna veza sa OVOM poznatom pevačicom više se ne može sakriti (FOTO)

Autor: | 03/02/2023

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović tema je koja oduvek intrigira javnost

RAZIŠLI SE Suzana Jovanović i Saša Popović: Njegova tajna veza sa OVOM poznatom pevačicom više se ne može sakriti (FOTO)

Ata Images

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović traje više od dve decenije, a nijhovo venčanje devedesetih godina i danas se prepričava. Kao kruna velike ljubavi na svet je došla njihova ćerka Aleksandra, dok je Suzaninog sina iz prvog braka, nekadašnji direktor Granda prihvatio kao svog. Ipak, Saletova ljubavna romansa sa jednom popularnom pevačicom i danas je tema koja se prepliće po medijima iako je ova priča bila aktuelna još pre Suzane.

Pročitajte: Dani su mu odbrojani! Uplašeni Saša Popović požurio da obezbedi ćerku i Suzaninog sina - Najteži dani slavnog direktora

Petar Đorđević

 

 

 

 

 

Naime, davne 1991. godine, na proslavi 18. rođendana folk dive Cece Ražnatović došlo je do umalo sudbonosnog susreta koji je kasnije punio novinske stupce. Saša Popović na pomenutoj proslavi osvojio je poznatu pevačicu koja nije njegova sadašnja supruga Suzana.

Reč je o Zlati Petrović koja je kako se spekulisalo umalo postala Popović. Prema pisanju medija, njihova ljubav bila je toliko strasna su svi mislili kako će direktor "Grand" produkcije odvesti pevačicu pred oltar što bi  zauvek promeniti tokove njihovih života. Ipak, umesto venčanja usledio je raskid, a od neslavno okončane ljubav ostale su samo uspomene.

Pročitajte: Zar posle toliko godina? Saša Popović rekao KRAJ - Uplakana Suzana ne može da se pomiri sa njegovom odlukom (FOTO)

You tube printscreen

 

Jedna od njih svakako je duetska pesma „Horoskop“, koja je u to vreme bila pravi hit, a tu su duet "Da smo hteli mi" kao i "Rođena si da mi budeš devojka" koje su njih dvoje snimili na početku muzičkih karijera.

You tube printscreen

 

Da pevačica svom dragom nije zamerila romansu sa koleginicom, svedoči ljubav i brak Saše Popovića i Suzane Jovanović koji uspešno odoleva svim izazovima, kao uostalom i odličan odnos sa Zlatom za koju je jednom prilikom istakla da je njoj i Saši donela sreću.

- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - ispričala je Suzana svojevremeno.

Komentari (0)

Loading