Celebrity News

Ponosni šampion grli svoju trudnu suprugu u venčanici iz snova: Nikad viđene fotke sa svadbe Noleta i Jelene, JEDAN DETALJ OTKRIVA PROBLEME

Venčanje Novaka i Jelene Đoković na Svetom Stefanu

Ponosni šampion grli svoju trudnu suprugu u venčanici iz snova: Nikad viđene fotke sa svadbe Noleta i Jelene, JEDAN DETALJ OTKRIVA PROBLEME

Pripreme za venčanje Novaka i Jelene Đoković izazivale su te 2014. godine veliku pažnju kako domaćeg i regionalnog stanovništva, tako ljudi širom sveta. Nekoliko meseci ranije mladenci su krenuli sa pripremama, a o tome gde će praviti veštu, da li na Svetom Stefanu u hotelu,  ili pod vedrim nebom i baldahinima na Kraljčinoj plaži raspravljalo se do samog svadbenog veselja.

Pročitajte: To što su Srđan i Dijana uradili za mene nije normalno! Prva ispovest dede Novaka Đokovića ostaviće vas bez teksta

Printsreen you tube

 

Ono što se sigurno znalo, a o čemu su teniser i njegova izabranica obavestili ranije javnost jeste da svadba neće biti dostupna za medije, te da će se obaviti u strogoj tajnosti mladenaca i njihovih odabranih zvanicama, koje su takođe zamoljene za strogu diskreciju. Znalo se da će Sveti Stefan, gde je venčanje planirano, obezbeđivati policija i specijalno obezbeđenje, a da će sajovci u posebnim čamcima krstariti oko utvđenja kako bi svatovi imali potpunu privatnost. Znalo se i da će Novak za tu priliku zakupiti ceo Sveti Stefan, gde će njegove zvanice koje dolaze iz daleka dan ranije moći da se smeste i nakon lude žurke prespavaju.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata: Znamo kako se (ne) slažu Jelena i Dijana, mislite li da je Novak bolje prošao sa kontroverznom Verom Ristić? (FOTO)

Printsreen you tube

 

Onako kako se spekulisalo tako se i dogodilo. Nole i njegova verenica sleteli su privatnim avionom oko 19:45 prethodnog dana, na crnogorski aerodrom. U isto vreme kompanijom "Montenergo airlinesa", stigla je i porodica našeg najboljeg tenisera.  Tačno u 18 časova 14. jula počelo je venčanje Novaka i Jelene Đoković, koji su za ovu priliku odabrali, on klasično odelo, ona belu korset venčanicu, sa velom na glavi. Venčala ih je matičarka Olivera Pejanović, pod otvorenim nebom u prisustvu samo najuže porodice i prijatelja, a čak ni kiša nije moglda da pokvari radost mladenaca.  

Pročitajte: Kume, zar i ti? Zašto je Novakov i Jelenin kum nestao iz njihovog života (FOTO)

 

Jelena je za svoj poseban dan ponela bele sandale, na čijem đonu je bila ispisana emotivna poruka, upućena od drage osobe,  a koje je ukazivala na to kakav odnos bi ona trebalo da ima sa budućim mužem i svekrvom.

Pročitajte: 15 godina smo bili nerazdvojni i vreme je da se OPROSTIMO, zauvek ćes biti moja porodica! Novak Đoković objavio potresno pismo

 

 

 

Printsreen you tube

 

Najradosnija među zvanicama bila je upravo teniserova majka, ali i otac koji je nešto kasnije kada je žurka počela sa snajom plesao.

Pročitajte: Velika PORODIČNA TAJNA koja će vas baš iznenaditi: Dijana Đoković otkriva zašto Novak i Jelena nisu KRSTILI SVOJU DECU

Printsreen you tube

 

Okupljanje ostalih zvanica bilo je zakazano za 9 sati uveče. U međuvremenu tek venčani par napravio je ove divne fotografije, koje je kasnije prodao za veliku svotu novca i prosledio u humanitarne svrhe.

Pročitajte: Na sigurnoj distanci: Dijana i Jelena posle duže vremena zajedno u javnosti, izrazi lica govore više od svake reči

Printsreen you tube

 

Za muzički deo veselja bili su zaduženi Miroslav Ilić i MIlica Todorović, a pridružila im se i Lena Kovačević sa bendom.

Pročitajte: Spremite se na šok: Evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

Printsreen you tube

 

Simpatični mladenci u neko doba presekli su svadbenu tortu sa ružama u boji dekoracije restorana, a potom se mlada presvukla prvo u belu kratku haljinu, a zatim i u cvetnu bež koja joj je bila mnogo komfornija.

Pročitajte: Prelepe devojke i dobar provod: Kad Jelene nema Nole ovako živi, fotografije obišle svet

Printsreen you tube

 

Prvi ples Jelena i Novak odigrali su okruženi njegovim prijateljima, sportistima Jankom Tipsarevićem, Nenadom Zimonjićem, Viktorom Troickim koji su na venčanje došli u pratnji svojih lepših polovina i ludo su se zabavili. Jednako lepo kao i par večeri pre, kada je Novak organizovao momačko veče na jahti.

Printsreen you tube

 

U neko doba čak su se i mladenci latili mirkofona što je bilo vrlo simpatično.

Printsreen you tube

 

Venčanje Novaka i Jelene Đoković, mladenci i njihove zvanice pamtiće samo po lepom. Najpre po divnom venčanju na otvorenom, prekrasnim zavetima koje su teniser i njegova izabranica pred matičarkom pročitali, a potom i po ludoj žurki koja je potrajala do sitnih sati.

 

Komentari (0)

Loading