Celebrity News

Tajni telefonski razgovori i prepiske sa Miroslavom: Mira Antonović sve objavila na Fejsbuku, Gordani će se SVET SRUŠITI (FOTO)

Objava Mirjane Antonović izazvala pravu buru

Tajni telefonski razgovori i prepiske sa Miroslavom: Mira Antonović sve objavila na Fejsbuku, Gordani će se SVET SRUŠITI (FOTO)

ATA Images

Bivša ljubavnica Miroslava IlićaMirjana Antonović godinama vodi borbu za dokazivanje očinstva sina kojeg je, prema njenim tvrdnjama, dobila iz romanse sa popularnim pevačem. Za sve ove godine folker nije želeo da prihvati Devina za kojeg je pravnim putem utvrđeno da zaista jeste njegov, a nedavno je još jedan postupak okončan u korist nekadašnje pevačeve ljubavnice. U pitanju je prijava koju je pevač protiv nje podneo za krivično delo povrede tajne postupka, a tim povodom se sada ponovo ona oglasila. Objava Mirjane Antonijević u kojoj ona ističe da je njen sin zapravo taj koji je podneo tužbu, odjeknula je u javnosti.

- Ova objava je za zve one koji su pobrkali činjenice u vezi Devinove borbe sa ocem, Miroslavom Ilićem. Prvo što želim da kažem, po stoti put, nisam ja ta koja tužim Miroslava. Ne tužim ga ja već njegov sin. Ja nisam jurila ili svetila se Miroslavu svih godina dok je Devin rastao. Tada mi je bio najpotrebniji da izdržavamo i vodimo brigu o detetu. Tad je bio mlad pa ga bez obzira nisam jurila, zasto bi ga jurila sad? Devin je pokušao na fin način sa Miroslavom, ali kad je pročitao neke uvrede koje su bile usmerene meni, odlučio je da ga tuži, sad je to sve zahvatilo veći oblik - napisala je Mirjana pa nastavila:

Pročitajte: Mira Antonović se oglasila i priznala - SVE o Devinu je bila LAŽ!

Mirko Tabašević

 

- Miroslav čini jednu grešku za drugom, sve to što radi čini Devina jos upornijem. Ja sam tu samo da pružim sinu podršku. Meni nije potrebna niti slava niti novac u Srbiji. Da me slava interesirala imala sam i imam mnogo veće mogućnosti. Devin je vrhunski lekar u Americi i on nema vremena stalno da se odaziva Miroslavljevim glupostima. Što se tiče suda. Vi znate koliko vec dugo traje. Dva puta je pred glavno ročište neko unapredio sudije sa Viseg suda na Apelacioni sud. Devin je morao svaki put iznova.( Te unapređene sudije sad odlučuju naš slučaj na Apelacionom sudu.) Zabrinjavajuće! Viši sud je pregledao sve dokaze, saslušao svedoke i nakon toga odlučio da su Miroslav Ilic i Devin otac i sin. Mislili smo da se konačno ova tragi komedija završila, međutim izgleda da veze i vezice rade preko vremena, tako da Miroslav ponovo uspeva i dalje da razvlači ovu groznu situaciju. Ne bi me iznenadilo i da maltretiraju sudkinju koja je pravedno odlučila. Izgleda da je Miroslav bio u pravu kad nam je zapretio i rekao da je Beograd njegov. Nadam se da nije tako. Treba se tu čovek upitati ko koga juri i proganja? Njihova taktika je da izvrše pritisak na majku da bi slomili sina - dodala je ona na svom Fejsbuk profilu i dodala:

Pročitajte: Ošišala se do glave! Ljubavnica Miroslava Ilića isekla dugu, bujnu kosu - Evo kako Mirjana sada izgleda (FOTO)

Privatna Arhiva

 

- Prvo su me tužili za proganjanje.Žena koja živi udaljeno od Miroslava 7000km, ne može da ga proganja. Ako je u pitanju telefon, danas svako svakog moze da blokira. Ja Miroslavu nisam okrenula telefon sve vreme dok je Devin rastao. Zašto bih sad?? Normalno slučaj nije imao osnove pa je sud tuzbu izbacio. Kad im proganjanje nije uspelo,odlučili su da pojačaju intenzitet. Ovog puta krivično delo sa kojim su pokusali i da me ućute, to jest “izdaja podataka sa suda” koja nosi kaznu od godinu dana zatvora. U isto vreme su poturili neke muške šarlatane da mene blate po medijama. Opet bez trunke istine. Jednog sam lažova već tužila za klevetu, izgleda ću morat još. Potezi su vrlo gnusni pošto su pokušaji da prouzrokuju bunt u sinu u želji da zaštiti majku. Međutim očigledno su podcenili suparnika. Neće im taktika proći.

Pročitajte: Miroslav Ilić sve iznenadio! Doneo striktnu odluku o nepriznatom sinu Devinu! On ima samo JEDNOG OCA

Privatna Arhiva

 

- Istina je da Devina to sve pogađa, posebno što zna da to dolazi od strane oca. Tačno je da želi da me zaštiti, ali mu ja nikad neću dozvoliti da zbog mene, ne dođe do svog cilja, pa makar završila u zatvoru. Devin samo čeka odluku Apelacionog suda pa makar kakva bila, da bi ako bude potrebno, predao celi slučaj na međunarodni sud. Sledeće ročište je u aprilu. Idemo dalje. Mislim da je svima postalo jasno koliko je potrebno da se sprovede Devinov Zakon- glasila je objava Mirjane Antonović.

Pogledajte kako izgleda kuća Devina Antonovića u Americi 

Komentari (0)

Loading