Celebrity News

Jovani je svega preko glave: Objavljene NAGE FOTKE Gorana Bogdana, pogledajte ko je žena pored njega (FOTO)

Goran Bogdan obnažen izazvao buru na Internetu

Jovani je svega preko glave: Objavljene NAGE FOTKE Gorana Bogdana, pogledajte ko je žena pored njega (FOTO)

Hrvatski glumac Goran Bogdan karijeru uspešno gradi i na zapadu, neke njegove uloge već su privukle veliku pažnju, a sada je u fokusu nova, u najnovijem filmu "Faraway". Kako važi za miljenika ženske populacije, fotografije na kojima je Goran Bogdan obnažen za potrebe pomenutog ostvarenja, izazvale su pravu buru na društvenim mrežama.

Naime, sledećeg meseca na "Netflix" platformu stiže romantična priča za koju je nedavno objavljen i trejler, a ono što je obradovalo glumčeve fanove, posebno pripadnice nežnijeg pola, jeste to što je Goran kao od majke rođen.

Pročitajte: Problemi su se gomilali, nisam imao izbora - Goran Bogdan otkrio šta mu je uradila Jovana Stojiljković

printscreen

 

Reč je o nemačkoj romantičnoj komediji, u kojoj će se, pored nemačkog, engleskog i turskog, čuti i hrvatski jezik, radnja je, između ostalog, smeštena i na ostrvima Brač ​​i Šolta gde je upravo Goran Bogdan obnažen snimio ove kadrove.

Pročitajte: Mladost mi prolazi, sreća ne dolazi - Šokantne fotke Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković iz kafane zabrinule fanove

printscreen

 

Glavnu ulogu tumači Naomi Kraus, kroz lik Zejnep, žene koja je izgubila majku i nakon toga njen život je izgubio smisao i postaje nezadovoljna sobom i svime što radi. Iz tog razloga Zejnep odlazi na ostrvo gde je njena pokojna majka davno kupila kuću i pokušava da tamo započne potpuno novi život. Misli da će tamo naći mir, ali tamo upoznaje čoveka Josipa koji živi na tom imanju, a kojeg tumači Goran Bogdan.

Pročitajte: Dugo je i trajalo - Goran Bogdan SLOMIO SRCE Jovani Stojiljković, objavio fotografiju sa ženom KOJU SVI ZNATE (FOTO)

printscreen

 

printscreen

 

Inače, Goran Bogdan zbog uloge Nikole u potresnom filmu "Otac", smršao je čak 18 kilograma.

- Mislim da sam u treniranju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Ali, čim preskočim nekoliko treninga, ulenjim se i postane mi naporno. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam. Zbog 'Oca' sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu 'Močvara', morao sam da se ugojim - ispričao je nedavno za Gloriju.hr.

Komentari (0)

Loading