Celebrity News

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe objavila PREDIVNE VESTI! Svi čestitaju, mama Ljiljana presrećna, samo tate nema (FOTO)

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe devojka je za primer

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe objavila PREDIVNE VESTI! Svi čestitaju, mama Ljiljana presrećna, samo tate nema (FOTO)

I ptice na grani znaju da se popularni pevač Keba sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović godinama sudio ne želeći da prizna očinstvo. Slučaj je stigao čak do Strazbura kako bi pevač ipak na kraju priznao da vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe to ipak jeste, međutim i nakon ove potvrde on nikada nije pokazao interesovanje da se sa prelepom Inom zbliži i bolje je upozna.

Iako se danas dvadesetčetvorogodišnja devojka kroz medije godinama unazad provlači ne svojom voljom i zbog ne tako lepih tema, ona je, kako upućeni tvrde, devojka za primer kojom bi se svaki roditelj ponosio. Osim što je izrasla u pravu lepoticu koja svojom pojavom pleni, vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe je i odličan student psihologije, a od majke je po svemu sudeći nasledila dar za poeziju te se otisnula u ovu vrstu umetnosti i objavila svoju prvu knjigu "Povratak bez puta".

Pročitajte: Izrasla je u anđela - Kebina vanbračna ćerka danas izgleda ovako, majka otkrila sve o prvom susretu sa ocem (FOTO)

Instagram

 

- Ina je celog leta radila u tržnom centru i sama je finansirala knjigu. Inače je na završnoj godini psihologije. Tiraž, zasad je skroman, ali knjiga je jedinstvena prilika da osetite kako razmišlja i oseća devojka koje nije imala normalno detinjstvo zbog svega što se dešavalo i kroz šta je prolazila - ispričala je njena majka Ljiljana jednom prilikom za "Svet" i zatim dodala:

Pročitajte: Koliko ju je samo voleo - Pogledajte fotografiju iz perioda kad je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

Facebook

 

- Ako bude želeo, makar preko knjige, moći će da je upozna i njen otac, i to za svega pet stotina dinara, koliko knjiga košta. Ne znam da li ima pesama posvećenih direktno njemu, ali način na koji doživljava odlaske i rastanke je vrlo emotivan i hipersenzitivnost je evidentna - kaže Ljiljana kojoj je nedavno pošlo za rukom da posle višegodišnje borbe od pevača dobije alimentaciju. 

Komentari (0)

Loading