Celebrity News

Stefan Buzurović posle deset godina braka zamenio Danijelu znatno starijom damom: Objavio i prvu fotografiju

Autor: | 13/02/2023

Objava Stefana Buzurovića iznenadila je mnoge

Stefan Buzurović posle deset godina braka zamenio Danijelu znatno starijom damom: Objavio i prvu fotografiju

Tri meseca poznanstva i samo 23 dana zabavljanja bilo je dovoljno da Stefan i Danijela Buzurović shvate da su rođeni jedno za drugo, te da bez mnogo razmišljanja stanu pred matičara i jedno drugom zakunu se na večnu ljubav. U maju 2012. godine baš kada je najavljivan smak sveta, Buzurovići su se odlučili na krupan korak prkoseći proročanstvima i lošim prognozama, te sklopili građanski brak, a nakon nekoliko meseci i crkveni, a da li je to bila ispravna odluka, otkriva nam najnovija objava Stefana Buzurovića koju je bez zadrške podelio sa svojim virtuelnim prijateljima na društvenim mrežama.

Pročitajte: ZBOGOM ZAUVEK! Krila je da stvari nisu kako treba - Danijela Buzurović posle 12 godina rekla KRAJ, porodica i kolege u šoku

Luka Šarac

 

Nakon deset godina skladnog braka iz kojeg imaju dvoje dece, sina Nestora i ćerku Klaru kao i opšteg mišljenja koje vlada, a to je da popularni par važi za jedan od najlepših, najsrećnijih i najzaljubljenijih samo jedan glumčev potez pokazao je da to sve zapravo i jeste tako.

Naime, posebnom aplikacijom koja uz pomoć umetničke inteligencije simulira starenje, a koja je inače postala viralni trend, poigrao se i popularni voditelj i glumac te na Instagramu podelio svoje "staračke fotografije", a na kojima je naravno u društvu svoje lepše polovine.

Pročitajte: Šest godina od rođenja drugog deteta, VELIKA RADOST stiže u dom Stefana i Danijele Buzurović! Objavila na Instagramu - Ljubavi, USPELI SMO

Kako će oni izgledati za tridesetak godina nisu se libili da pokažu svetu, a posebno je interesantan opis ovih fotki koji jasno stavlja do znanja da u njihovom odnosu vlada harmonija, te da planiraju da zajedno dočekaju duboku starost.

- Neće mnogo proći, ovo će nam doći - napisao je Buzurović kojem je po svemu sudeći jedan život malo da ga provede pored svoje voljene.

Pogledajte kako su Stefan i Danijela izgledali na svom venčanju

Komentari (1)

Loading
En

22:56 17.02.2023

Meni su oni preslatki, simpatični, divna porodica.. nadam se da će uspeti da održe brak...srećnooo