Celebrity News

Zar baš danas? Veljko se oglasio na Instagramu, Verica potvrdila: Objavom na Dan zaljubljenih slomili srca svima (FOTO)

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević objavom napravili pometnju

Zar baš danas? Veljko se oglasio na Instagramu, Verica potvrdila: Objavom na Dan zaljubljenih slomili srca svima (FOTO)

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević iako su nedavno proslavili deceniju ljubavi, neprestano su u žiži interesovanja i na udaru javnosti, a čak i kada za to nema apsolutno nikakvog razloga, brak dvoje ljudi sa velikom razlikom u godinama neprestano je prema pisanju medija, pred razvodom. Budući da se retko pojavljuju na gradskim dešavanjima zajedno, a  fotografije takođe ne objavljuju preterano često na društvenim mrežama, to su samo još neki od razloga ovih spekulacija, međutim sada su oni odlučili da naprave presedan i jednom objavom otkriju kako zapravo stoje stvari među njima.

Naime, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević putem "Instagrama" stali su na put glasinama da u njihovom odnosu ne cvetaju ruže, a fotografija na kojoj poziraju zagrljeni, raznežila je sve njihove pratioce.

Pročitajte: Tužna objava Verice Rakočević POTVRDILA KRAJ - Preko povređenog dostojanstva se ne prelazi (FOTO)

 

 

- Ženo Avalski cvete, ja sam tvoj King Kong što ti čuva leđa - glasio je opis fotke na kojoj kreatorkin 35 godina mlađi izabranik nju zaštitnički grli, na šta se Verica nadovezala, takođe emotivnim rečima i uz nezaobilazna srca:

- Ti i ja smo iz prošlog veka. Tada nije bilo sramota voleti, osećati i pristojno se ponašati, što bi rekao Đorđe Balašević.

Pročitajte: Verice, šta si drugo očekivala? Veljko Kuzmančević uslikan kako se mazi sa popularnom pevačicom, fotografija će vas šokirati

Dejan Milićević

 

Možda je nepotrebno i reći koliko pozitivnih reakcija, lajkova i komentara je izazvala ova njihova objava, a kako su se Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević upoznali upravo putem društvenih mreža, mnogi virtuelni prijatelji izneli su stav kako bi češće mogli da ih obraduju ovakvim i sličnim fotografijama.

Dom Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića izgleda ovako

 

Komentari (0)

Loading