Celebrity News

Jelena Bačić Alimpić objavila PREDIVNE VESTI, muž je presrećan i ponosan što su ovo uspeli (FOTO)

Ćerka Jelene Bačić Alimpić sve više liči na književnicu

Jelena Bačić Alimpić objavila PREDIVNE VESTI, muž je presrećan i ponosan što su ovo uspeli (FOTO)

Već nekoliko godina ćerka Jelene Bačić Alimpić živi van domovine. Naime, lepa Dunja Alimpić u inostranstvu studira zbog čega je nekadašnja voditeljka, sada književnica vrlo osetljiva čak i na pomen njenog imena. Neosporno je da joj, kao i drugim članovima porodice, mezimica strašno fali a svaki njen dolazak u porodičnu kuću ona posmatra kao praznik.

Pročitajte:Ima onih koji nisu pozvani na praznični ručak: Fotografija je dokaz šta Jelena Bačić Alimpić misli o svojoj priji i u kakvom su odnosu

 

 

Tada Jelena nastoji da naslednici pripremi sva omiljena jela, voli sa njom da prošeta i šopinguje, na kraju krajeva da obilazi sva mesta na koja su zajedno išle dok je ona stanovala u Novom Sadu. Na današnji dan ćerka Jelene Bačić Alimpić posebno nedostaje spisateljici, a razlog je proslava rođendana.

Pročitajte: Upoznajte Milu: Jelena Bačić Alimpić pokazala unuku, prijatelji je odmah upozorili na ovo FOTO

 

 

Dunja je danas napunila 23 godine, a evo šta joj je ponosna majka poručila:

- Voljena moja devojčice, hvala ti na 23 godine čiste,bezuslovne ljubavi i radosti. Srećan ti divan dan oko mamino! Volim te do meseca i zvezda, ponosu moj! - napisala je Jelena na "Instagramu" koji joj se usijao od čestitiki.

Poklon fotografije doma Jelene Bačić Alimpić

 

Komentari (0)

Loading