Celebrity News

Novac čini čuda: Pogledajte jedinu fotografiju Čede Jovanovića i supruge sa početka zabavljanja, ona je druga žena

Jelena i Čeda Jovanović dugi niz godina su zajedno

Novac čini čuda: Pogledajte jedinu fotografiju Čede Jovanovića i supruge sa početka zabavljanja, ona je druga žena

Vest koja je krajem prošle godine odjeknula kao bomba, da su supružnici Jelena i Čeda Jovanović došli do ozbiljnog sukoba, a čak se i potukli, iznenadila je čitavu javnost, budući da oni godinama važe za veoma skladan par koji nema velike bračne probleme. U zajednici su više su od dve decenije, a njihovoj ljubavi kumovala je supruga pokojnog premijera Srbije Zorana ĐinđićaRužica koja je u Jeleni prepoznala pravu ženu za Čedu Jovanovića još dok je ona bila samo devojčica.

- Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13-14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super devojka. Govorila mi je: „Nemoj da gubiš vreme sa tim tvojim curama po Beogradu". Jelena je osam godina mlađa od mene. Pre nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno. Posle preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dve stotine mladića i devojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime - prisetio se jednom prilikom za magazin Azra lider Liberalno-demokratske partije otkrivajući da je ljubav planula uoči čuvenog 5. oktobra 2000. godine, datuma koji se najčešće pominje u novijoj srpskoj istoriji.

Pročitajte: RAZVOD - Posle prijave za nasilje, brak Čede Jovanovića više nema šanse! Ovo su svi detalji

Instagram

 

- Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom. Naravno, nisam joj posle tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao ‘obe ručne’ i rekao sebi: ‘Ovde nemoj da napraviš neku glupost’. Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gde je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: ‘Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živeo do sada, daj da uradim nešto što vredi, ako stvarno bude kraj.’ Od tog trenutka smo zajedno“- ispričao je političar koji na društvenim mrežama često deli trenutke sa svojom voljenom, a nedavno je pratioce na "Instagramu" podsetio na njihove početke.

Pročitajte: Zvanično je, Jelenu više ne drži za ruku! Evo ko je prelepa plavuša sa kojom je sinoć fotografisan Čeda Jovanović (FOTO)

Instagram

 

- Once upon a time... #20+“ - napisao je pored fotografije nastale početkom veka, dok su uživali negde van Beograda u društvu dva psa.

U međuvremenu Jelena i Čeda Jovanović dobili su četvoro dece, Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa, a njihova ljubav je, reklo bi se, jednakog intenziteta kao što je bila prvog dana i pored nesuglasica do kojih s vremena na vreme dođe, kao uostlom i u svakom dugovečnijem braku.

Fotografije Čedine i Jelenine dece možete pogledati OVDE.

Komentari (1)

Loading
Mima

08:41 18.02.2023

Sem kose ona na sebi nema ništa lepo , ni pare nisu mogle mnogo da pomognu.