Celebrity News

Venčanje Tijane i Milana Dapčevića iskakalo je iz klišea! Ovakvu venčanicu nikada niste videli, a kakav je mladoženja tek frajer bio (FOTO)

Venčanje Tijane i Milana Dapčevića bilo je luda žurka

Venčanje Tijane i Milana Dapčevića iskakalo je iz klišea! Ovakvu venčanicu nikada niste videli, a kakav je mladoženja tek frajer bio (FOTO)

Ne kaže se uzalud da je u ljubavi sve moguće, a nekada je “najmanje” što možete da učinite zbog iste, da promenite državu. Upravo na ovaj korak se odlučila, po mišljenju mnogih vlasnica jednog od najmoćnijih vokala u regionu, muzička zvezda Tijana Dapčević. Iako je u to vreme već često boravila u Srbiji zbog posla, ipak rodnoj Makedoniji se vraćala kad god je mogla, a odluku o definitivnom preseljenju donela je tek kada je odlučila da kaže sudbonosno da. Svom suprugu na večnu ljubav zaklela se pre više od dve decenije, a venčanje Tijane i Milana Dapčevića moglo bi se opisati kao krajnje nesvakidašnje i ne preterano tradicionalno.

Pročitajte: Bolest Tijane Dapčević postala vidljiva na fotografijama, posebno na nogama - Doktor me pita ŠTA SAM DO SADA ČEKALA

You tube printscreen

 

Samo dva dana poznanstva bilo je dovoljno Tijani i Milanu Dapčeviću da se upuste u vezu, a ubrzo i život pod istim krovom  

- Ja sam od onih koji govore da ništa nije slučajno, pa ni taj susret, ja volim da kažem sudbinski iz prostog razloga što smo se Milan i ja poznavali od najranijeg detinjstva. Moja tetka, mamina rođena sestra njemu je bila pedagog u školi i jednom prilikom kad je decu iz škole povela na planinu, ja sam pošla sa njima. Ja sam imala nekih sedam, osam godina, a Milan dvanaest i tada smo se prvi put sreli, a imamo čak i zajedničku sliku kad smo bili mali. Mnogo godina kasnije, upoznali smo se u Somboru, njegovom rodnom gradu i odakle je porodica moje majke. Od prvog momenta smo počeli da živimo zajedno u, kako ja volim da kažem, divljem braku sve do momenta dok Milan nije postavio pitanje da vezu ozvaničimo - ispričala je Tijana sa širokim osmehom na licu pre nekoliko godina za jednu emisiju.

Pročitajte: Lep čovek, ali sa viškom kilograma - Pogledajte kako danas izgleda Milan, muž Tijane Dapčević (FOTO)

You tube printscreen

 

Već na samom početku svima je bilo jasno da Tijanina i Milanova ljubav iskače iz svih klišea. Sve se odigralo neverovatnom brzinom i krajnje spontano

- Nekoliko meseci od početka našeg zabavljanja otišla sam u Skoplje, međutim on je odmah tu noć došao. Bila sam u poseti kod najbolje drugarice, sada kume Vesne i on se pojavio na njenim vratima sa dva đevreka u rukama kako bi me verio. Kasnije je naravno doneo prsten i tada se dogodila veridba - kaže pevačica, a venčanje Tijane i Milana Dapčevića usledilo je ubrzo nakon toga.

Pročitajte: Ceo svet mi se srušio, imala sam spontani pobačaj - Najteži dani Tijane Dapčević

You tube printscreen

 

- Mi smo imali dve svadbe u razmaku od petnaest dana, opštinsko venčanje u Somboru, a crkveno u Skoplju. Tako da smo imali dve ozbiljne svadbe ili bolje rečeno žurke sa dva para kumova, dva benda, dve venčanice… sve puta dva i ništa nije bilo baš tradicionalno, osim izgovorenog da u opštini i crkvi.

Pročitajte: Kome šalje poruku? Obnažene fotografije Tijane Dapčević izazvale buru na Instagramu, pogledajte kako izgleda nakon mršavljenja

You tube printscreen

 

You tube printscreen

 

 

Na oba venčanja pevačica je izgledala fenomenalno. Na prvom je imala nesvakidašnju kombinaciju, pantalone zvoncare sa klinovima koji su se vukli po zemlji i korset sa sve čiroki frizurom, dok je na crkvenom zablistala u klasičnoj venčanici sa takođe korsetom, a umesto ekstravagantne frizure imala je ugrađen dugačak rep i zalizanu kosu.

Pročitajte: Dugo je maštala o prinovi, a sada su se svi iznenadili ovim prizorom - BEBA u naručju Tijane Dapčević (FOTO)

You tube printscreen

 

You tube printscreen

 

Godinama nakon tog čina, pričajući o svom venčanju i bračnoj zajednici sa Milanom iz kojeg imaju sina, pevačica sija istim sjajem, a iako priznaje da idealno ne postoji te da i njen brak nije takav, ona ističe da je to nešto najbolje što joj se desilo posle Vukovog rođenja i da brak doživljava kao jednu divnu kategoriju, gde je ljubav temelj svega.

Fotografije sina Tijane i Milana Dapčevića možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading