Celebrity News

Potres u porodici Živojinović: Lepa Brena primorana da preduzme teške mere protiv sina Viktora, detalji će slomiti svaku majku

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića šokiran odlukom roditelja

Potres u porodici Živojinović: Lepa Brena primorana da preduzme teške mere protiv sina Viktora, detalji će slomiti svaku majku

Kada je sredinom prošle godine napustio porodičnu kuću na Bežanijskoj kosi i uselio se u svoj stan u jednom od najelitnijih delova Beograda, za koji su, kako su mediji pisali, Živojinovići izdvojili više od 500.000 evra, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića , Viktor, živi momačkim životom, te je pevačica bila prinuđena da postavi nova pravila ponašanja.

Ona nema ništa protiv toga da njeni sinovi budu samostalni i ako su odlučili da žive sami, onda o svemu treba da se brinu, pa i kada je reč o održavanju higijene i čišćenju stana, prenosi "Paparazzo.rs".

Pročitajte: Sine, ZAŠTO MI TO RADIŠ? Potres u porodici Lepe Brene zbog Viktorove nove devojke, preoteo je od POZNATOG POLITIČARA (FOTO)

Instagram

 

- Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala - ispričao je izvor za pomenuti list i dodao:

Pročitajte: Nema kraja Breninim glavoboljama sa sinovima! Posle Stefana nemoguće da je Viktor OVO uradio

Boško Karanović

 

- Nije očekivao da će Brena tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas.

Ovako izgleda luksuzni stan Viktora Živojinovića

Komentari (1)

Loading
Mary Poppins

15:40 09.02.2023

Roditelji moraju da shvate da moraju da puste svoju decu da odrastu i budu svoji ljudi i da im se ne mešaju u život i da ih ne ucenjuju i tretiraju kao bebe i debile.