Celebrity News

Srce Cece Ražnatović ukrao je NBA košarkaš sa naših prostora! Srpska majka priznala i objavila fotografiju: On je moj kralj (FOTO)

Ceca Ražnatović ljubav porodice i publike ima, zbog čega je najsrećnija žena na svetu

Srce Cece Ražnatović ukrao je NBA košarkaš sa naših prostora! Srpska majka priznala i objavila fotografiju: On je moj kralj (FOTO)

Nikada Ceca pred medijima i javnošću nije krila kada je zaljubljena. Nakon smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana dosta dugo bila je sama, a čak i kada je dozvolila da ljubav uđe u njeno srce svega par muškaraca moglo se pohvaliti da je zaslužilo njenu naklonost. Među njima bio je Bogdan Srejović, međutim, prošle godine ta romansa je okončana, a "srpska majka", kako estradnu divu mnogi zovu, ponovo je postala otvorena za udvaranja i nove još lepše emocije. Nije tajna da Ceca Ražnatović ljubav priželjkuje, ali ne bilo koju, već onu pravu kakvu je imala sa ocem svoje dece Veljka i Anastasije. Nažalost, niti jedan njen izabranik nije dosegnuto te visine, niti zaslužio posebno mesto u njenoj duši.

Pročitajte: Ražnatovići na ponoćnoj liturgiji: Trudna Bogdana blista, svi gledaju šta je to Ceca obula (FOTO)

Instagram

 

Dok se to ne dogodi, odlučila je Ceca Ražnatović ljubav i celu sebe da pokloni porodici, prijateljima i publici na sve četiri strane sveta. Gotovo da ne postoji mesto na kugli zemaljskoj da se za folk zvezdu ne zna, a njene numere nedavno su se mogle čuti i u pauzama košarkaških utakmica NBA lige. Za to je, veruje se, zaslužan niko drugi do slovenački košarkaš Luka Dončić koji je na pitanje o tome kog umetnika bi izdvojio kao omiljenog naveo Cecino ime.

Pročitajte: Oprostila mu je prevaru i javno poniženje: Ovo je bivša žena Andreja Kulundžića od koje se razveo u tajnosti FOTO

Instagram

 

Ovim gestom se pevačica pohvalila na svom "Instagramu", a u produžetku Lukinog intervjua napisala je kralj i dodala veliko srce

Poklon fotografije doma Cece Ražnatović na Kipru 

 

Komentari (0)

Loading