Celebrity News

Ovome se niko nije nadao! Kemiš Zoricu zamenio lepšom i mlađom, čvrsto je drži oko struka: Fotografija je dokaz

Brak Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša jedan je od najskladnijih na estradi

Ovome se niko nije nadao! Kemiš Zoricu zamenio lepšom i mlađom, čvrsto je drži oko struka: Fotografija je dokaz

Luka Šarac

Pod velom intriga i spekulacija brak Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša počeo je pre više od tri decenije, iz razloga što je muzičar malo pre nego što je pevačici izjavio ljubav okončao brak sa Vesnom Zmijanac. Pisalo se tih godina da je Zorica Vesni preotela Kemiša, što je ubrzo demantovano. Vesna se ubrzo udala za Vladu Jovanovića i rodila mu ćerku Nikoliju, a sama je nekoliko puta govorila na temu odnosa sa Zoricom, koji navodno nikada nije bio ukaljan. Navodi žute štampe da se koleginice ne vole ne bi nikada ni prestale da se pre par godina one nisu zajedno pojavile prvo na bini povodom Zoričinog koncerta,  a zatim i pred kamerama.

Pročitajte: Uspeli da obmanu javnost ali ne i komšije: Istina o Zorici i Kemišu nije tako prijatna

Instagram

 

Nakon što je na tu temu stavljena tačka, brak Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša niti jednu jedinu mrlju više nije imao. Smatra se za jedan od najskladnijih na estradi, a sve zbog toga što supružnici kada god dobiju priliku o svom odnosu govore u superlativu. Nije tajna da spavaju držeći se za ruke, da jedno drugome konstantno priređuju iznenađenja, a ako bi se malo zavirilo u njihov dom videlo bi se da na gotovo svakom koraku u kući stoje njihovi inicijali ZK.

Pročitajte: Kad ne ide, onda ne treba ni siliti: Istina o RAZVODU Zorice i Kemiša, pevačica prvi put sve priznala (FOTO)

ATA Images

 

Raskošnu vilu Zorica i Kemiš opremili su s puno ljubavi, a u šali vole da kažu da su dvorišni deo uredili tako da sada sin i ćerke, iako odavno udati i oženjeni, rado sa decom svakodnevno dolaze, te su svi stalno na okupu. Radost naslednika glavna je misija emotivnih partnera, a to koliko su im privrženi možda najbolje oslikava fotografija osvanula nedavno na "Instagram" profilu najmlađe ćerke Zlate.

Pročitajte: Pomen Šabanu Šauliću: Uplakanu Gocu teši unuk, Ilda i Mihajlo nisu tu FOTO

Naime, Zlata je objavila fotografiju sa Kemišem uz komentar "Moj heroj", što je svima privuklo pažnju i iznedrilo brojne komentare, između ostalog, i to da su pevačica i harmonikaš divni roditelji, što njihov odnos čini dodatno skladnim.

 

Komentari (0)

Loading