Celebrity News

Slika iz kreveta potvrdila sve sumnje: Momčilo Otašević uhvaćen, bivšoj ženi je konačno sve jasno (FOTO)

Rođendan Momčila Otaševića protekao je drugačije nego prethodnih godina

Slika iz kreveta potvrdila sve sumnje: Momčilo Otašević uhvaćen, bivšoj ženi je konačno sve jasno (FOTO)

Promo

Rođendan Momčila Otaševića crnogorskog glumca koji je napunio 33 godine, pokrenuo je lavinu komentara i reakcija nakon objave koju je podelio na svom Instagram profilu, a pored brojnih čestitki od strane prijatelja i kolega, posebnu pažnju privukla je jedna.

- Da si uvek ovako blažen. Srećan rođendan - napisala je glumica Ivona Kustudić uz fotografiju na kojoj glumac leži u krevetu sa još četvoro ljudi.

Pročitajte: Više ne žele da se kriju! Momčilo Otašević objavio fotku kako se ljubi sa prelepom koleginicom i sve potvrdio (FOTO)

Instagram

 

Inače, Ivona je bila jedna od glumica u filmu 'Posle zime', gde se pojavila sa Momčilom, koji je igrao glavnu ulogu, a kako je crnogorski glumac u poslednje vreme zbog razvoda od glumice Jelene Perčin, jedna od glavnih tema spekulacija, malo je trebalo korisnicima društvenih mreža kao i medijima da krenu sa novim nagađanjima na temu njegovog emotivnog statusa.

Otkako se saznalo za razvod, Momčilo je neprestano na meti tabloida, a javnost je posebno zainteresovana za njegov odnos sa koleginicom Anom Uršulom Najev koja se navodi kao glavni krivac za krah petogodišnjeg braka, a koja se za razliku od bivših supružnika jedina oglasila po tom pitanju:

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna - Momčilo Otašević uslikan u jutarnjim časovima SA NJOM, sada je jasno otkud iznenadni razvod (FOTO)

Foto: MD

 

- Momo i ja smo kolege i nikada nismo imali, niti imamo ljubavnu vezu. To što sam ja razlog njihovog razvoda nema veze sa istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi da ih pitate za detalje. Momo ima dvoje male dece i mislim da zato javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima nama bliskima, ako nema poštovanja prema nama - negirala je ove navode lepa glumica za "Slobodnu Dalmaciju", a kako ni Momčilo ni Jelena nisu davali intervjue na ovu temu, glavni razlog njihovog razvoda i dalje je nepoznanica za znatiželjnu javnost.

Fotografije Momčila Otaševića i Ane Uršule Najev možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading