Celebrity News

Maloletna je rodila Danijela kojeg nije videla punih 10 godina! Ovako danas izgleda sin Tine Ivanović iz prvog braka (FOTO)

Sin Tine Ivanović prvi put u javnosti

Maloletna je rodila Danijela kojeg nije videla punih 10 godina! Ovako danas izgleda sin Tine Ivanović iz prvog braka (FOTO)

Instagram

Atraktivna folk pevačica Tina Ivanović na javnoj sceni dugi je niz godina, svojom pojavom ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim, međutim iza osmeha kojim pleni, krije se teška životna priča koju je ona odlučila da sa javnošču i podeli. Svima je poznato da u skladnoj vanbračnoj zajednici sa partnerom Zvezdanom Anđićem živi već više od dve i po decenije, međutim malo ko zna da je pre njega bila kratko u braku iz kojeg je na svet došao sin Tine Ivanović, Danijel Nedeljković.

Naime još kao šesnaestogodišnjakinja, pevačica se ostvarila u ulozi majke nakon čega je prolazila kroz pravu agoniju jer punih 10 godina nije mogla da vidi svog naslednika zbog protivljenja bivšeg supruga.

Pročitajte: Prvi muž Seke Aleksić njena je velika greška i bivši zatvorenik - Ovo je jedina fotografija Dušana Vasilića kog pevačica želi da zaboravi

Instagram printscreen

 

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom? Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - otkrila je sa bolom u duši Tina pre nekoliko godina u potresnoj ispovesti za magazin "Hello".

Ona je ispričala i to da Danijel i njen izabranik Zvezdan održavaju lep odnos, a nije krila ni da joj je upravo sadašnji suprug bio najveća podrška, te da joj je pružio najveću pomoć kada je trebalo da dođu do Danijela.

Pročitajte: Bivši muž Emine Jahović obećao se na vernost drugoj, a pevačica posle svega na ruci istetovirala NJEGOVO IME (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko - iskrena je bila pevačica koja  retko objavljuje fotografije sa sinom, a to je učinila pre nekoliko dana, što je izazvalo veliku pažnju njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Da je sin Tine Ivanović izrastao u pravog momka za primer, složili su se svi njeni prijatelji koji su takođe konstatovali da Danijel i te kako liči na majku te da pripadnice lepšeg pola nesumnjivo ne mogu ostati imune na njegov izgled i šarm.

Kako izgleda bivši muž Kaline Kovačević možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading