Celebrity News

Torta od koje zastaje dah, sestra Manuela na ivici suza: Zavirite na proslavu rođendana sina Dragane Mirković u dvorcu u Austriji (FOTO)

Rođendan Marka Bijelića obeležen je u porodičnom domu

Torta od koje zastaje dah, sestra Manuela na ivici suza: Zavirite na proslavu rođendana sina Dragane Mirković u dvorcu u Austriji (FOTO)

Sin Dragane Mirković otkako se pridružio društvenoj platformi "Instagram" svoje pratioce ne prestaje da oduševljava izgledom i stilom života, te svaka njegova objava izazove lavinu komentara i svi su složni u mišljenju da je izrastao u izuzetnog mladića. Kako je 22. rođendan Marka Bijelića danas, on je posebno u centru pažnje korisnika društvenih mreža i portala i glavna tema je kakvo će slavlje biti upriličeno u porodičnom domu u Beču, a pored emotivne čestitke koju mu je majka javno uputila te pokazala tortu specijalno napravljenu za njega, jedna se posebno izdvojila i privukla izuzetnu pažnju.

Pročitajte: Mama se hvata za glavu, žene lude! Sin Dragane Mirković se skinuo, ovakvog frajera dugo nismo videli (FOTO)

Instagram

 

- Srećan ti rođendan, živote moj - poručila je folk diva svom nasledniku uz fotografiju originalne torte sa njegovim imenom, mišićima i tegovima.

Od majke kakva je Dragana mogao se i očekivati jedan ovakav lep gest, međutim rođendan Marka Bijelića bio je najlepši povod da se na pomenutoj socijalnoj platformi oglasi i njegova sestra Manuela koja u poslednje vreme nije preterano aktivna na istoj.

Pročitajte: Zloupotrebljena sam! Ćerka Dragane Mirković prvi put progovorila, potresla sve! Brat je podržao (FOTO)

Instagram

 

- Srećan rođendan bato, volim te - poručila je Manuela uz srce te na najlepši mogući način iskazala neizmernu ljubav između brata i sestre, objavivši fotografije iz njihovog ranog detinjstva koje nismo imali prilike često da vidimo i koje su posebno raznežile njene pratioce.

Komentari (0)

Loading