Celebrity News

Sin Dragane Mirković OSTAVIO Čolinu ćerku: Dragana je za sve kriva, ovo su detalji

Sin Dragane Mirković otišao u Ameriku

Sin Dragane Mirković OSTAVIO Čolinu ćerku: Dragana je za sve kriva, ovo su detalji

Otkako je otvorio  profil na "Instagramu" sin Dragane Mirković u fokusu je domaće štampe i portala. Marko Bijelić, široj javnosti poznat je kao mladić koji je u prošlosti dosta radio na svom obrazovanju, kao neko ko je posvećen reli trkama, razume se u biznis, voli dobar provod, često posećuje Beograd, a uprkos tome što mu roditelji žive u raskošnom dvorcu, kada je došlo vreme da se osamostali to je i učinio, te danas živi u manjem stanu u Beču.

Pročitajte: KONAČNO! Dragana Mirković pokazala renovirani dvorac u Beču! Preovladava boja koju nismo očekivali, luksuz na sve strane! (FOTO)

Instagram

 

Sin Dragane Mirković po pisanju domaćih medija neko je ko obožava i muziku. Ume da peva, ali i da komponuje što često čini, te neke od svojih arija rado deli sa pratiocima na društvenim mrežama, na kojima je izuzetno popularan. Na "Instagram" Marko objavljuje i neke druge stvari, na osnovu kojih javnost uspeva da dozna nešto više o njemu, njegovim afinitetima pa i samom karakteru. Tako se tokom leta otkrilo da je vreme provodio sa društvom u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Na osnovu jedne fotografije zaključilo se i da mu je ćerka Zdravka Čolića Una Čolić privukla pažnju, da se sa njom sastajao tokom boravka u Beogradu, a pisalo se da su naslednici pevača i pevačice uplovili i u emotivnu vezu.

Pročitajte: Kad Dragana slavi 55. rođendan: Kadrovi iz dvorca Ebenfurt će vas oduševiti! (foto)

Instagram

 

Poslednje što se na Markovom profilu može videti je da je u Americi. Naime, on je preko okeana otputovao sa majkom koja posle dužeg vremena ima USA turneju. Marko je, naime, sa Draganom pošao kao podrška, ali je iskoristio priliku da obiđe par gradova, restorane i noćne klubove.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading