Celebrity News

Borila se sama kao lav, bez podrške njihovog oca: Ovako je izgledao stan u kom je Dragana Katić živela sa sinovima kad su bili mali (FOTO)

Dom Dragane Katić oduvek je odisao ljubavlju i toplinom

Borila se sama kao lav, bez podrške njihovog oca: Ovako je izgledao stan u kom je Dragana Katić živela sa sinovima kad su bili mali (FOTO)

Voditeljka Dragana Katić dugi niz godina je prisutna na javnoj sceni i jedno je od najprepoznatljijih domaćih TV lica koje je srca publike osvojila svojom odmerenošću i neverovatnom pozitivnom energijom kojom pleni. Sa velikim profesionalizmom i blistavim osmehom ona je gotovo uvek pozdravljala publiku koja ju je pratila putem malih ekrana, a borbe koje je u sebi vodila nikada nisu bile primetne na njenom licu. Kao samohrana majka, odgajila je svoje blizance, a njihovo detinjstvo, odrastanje i mladost provela je u stanu na Karaburmi. Boban i Bojan rođeni su 1998. godine, iz veze koju je Dragana imala sa tadašnjim partnerom, a ono što je obeležilo njen život jeste da ju je otac njene dece ostavio tokom trudnoće. Bez njegove podrške, decu je podizala sama, uz pomoć svojih roditelja, međutim dom Dragane Katić oduvek je bio oaza mira i sklada u kojoj ljubavi nikada nije manjkalo.

Upravo ovome svedoči tekst koji je davne 98. izašao u časopisu "TV Novosti" čiji novinari su posetili dom Dragane Katić pola godine nakon što je postala majka. Impresije o majčinstvu ona je iznela tom prilikom, a mi vam tekst prenosimo u celosti.

Dan kada smo zakazali posetu popularnoj voditeljki Dragani Katić i njenim sinovima, Bobanu i Bojanu osvanuo je čist i beo. Te subote, 21. novembra, pao je prvi sneg. Klizavim zavejanim ulicama probijamo se do Karaburme, gde živi ova mala, simpatična porodica.

- Otkad sam dobila decu, jedva sam čekala da padne sneg pa da ih izvedem u šetnju. Ali zbog hladnoće, sada je minus tri, prve pahulje pokazala sam im kroz zatvoren prozor - tužnom pričom sačekuje nas Dragana.

Pročitajte: Dragana Katić danas slavi Svetog Nikolu - Domaćinska trpeza će vas oduševiti jedan detalj svim zapada u oko (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

Našu domaćicu tešimo i ubeđujemo da će snežnih radosti biti, jer predstoji duga zima. Ova prognoza ne pada nam teško, jer se smeštamo u topao ušuškan stan, koji je posle 6. maja pretrpeo brojne izmene. Naravno, na Đurđevdan su se rodili Draganini blizanci i tada je trebalo sve podrediti njima u njenom devojačkom stanu. Srećna okolnost je bila ta, što se vrata do vrata nalazi stan Draganinih roditelja, Mile i Dragana Katića. Prvi potez je bio da se probiju vrata i tako napravi najbrža komunikacija između dve jedinice. Boban i Bojan "izbacuju" majku iz najveće, njene sobe i smeštaju se u nju. Sada je tamo sve njima podređeno, prevo dečje carstvo. Dragana se preselila u manju sobu i često zaspi na trosedu, jer je ophrva san dok osluškuje decu kako dišu. Proteklih noći bilo je "veselo", jer su im krenuli zubići, tako da je kenkanja i buđenja bilo napretek.

- Ne mogu da se požalim na njih. Zaista su dobri. Sada spavaju gotovo celu noć. Doduše, bude se sa pekarima, kada dobijaju prvu flašicu mleka. Tada ponovo utonu u san. Posle toga sprema im se poparica, što najviše vole, a zatim slede sokići, ceđeni od voća. Tu se i ja ogrebem i okrepim vitaminima. Dečaci su ješni, pa nestrpljivo očekuju ručak. Jedu bukvalno sve, osim pečenja - priča Dragana.

Pročitajte: Dokaz lude ljubavi Dragane Katić i Igora Starovića - Pogledajte jedinu fotografiju srećnog para, izgledaju kao holivudski glumci (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

Ovakav raspored obaveza uveliko je doprineo da Dragana vrlo brzo povrati vitku liniju. To, međutim, niko nije verovao, jer je u trudnoći zaista bila ogromna. Dva krupna dečaka, rođena carskim rezom, nabacila su svojoj mami silne kilograme.

- Odmah po porođaju sebi sam zacrtala cilj da ću za šest meseci povratiti raniji izgled. Evo, prošao je 6. novembar i rezultat je vidljiv. Svi me pitaju za tajnu. A tajne nema. Gladovala sam i bila žedna. Pridržavala sam se dijete, koju sam sprovodila jedući "Herba lajf". Sanjala sam kaloričnu klopu i čeznem da močkam hleb i jedem. Ali, bila sam uporna. Kad god bih došla u iskušenje, pred očima bi mi iskrsao san da ponovo obučem minić i tako obučena šetam svoje sinove. Želja mi je da tako obučena odem do kafića, da mi se svi dive kako dobro izgledam - kaže Dragana.

Pročitajte: Tufne su ponovo u modi - Dragana Katić objasnila kako se nosi haljina sa ovim dezenom, svi komentarišu jedno (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

Svoj san Dragana je uspela da ostvari. Dešava se ono što je želela, da dečaci budu zdravi i da rastu, a da ona bude ponovo krhka i nežna. U međuvremenu, Boban i Bojan su od običnih beba postali karakterne ličnosti. Pošto su dvojajčani blizanci, lako se uočava razlika među njima. Boban je plav, malo krupniji i jači, a Bojan crn, osećajan i nežan.

- Stalno ih posmatram i uočavam razlike. Boban je staloženiji, studiozniji, uzme igračku i pola sata je vrti u rukama, razgleda, studira... Voli da se omotava peškirom, pelenom, ćebencetom, ima jednu krpicu koju je otkrio u vreme kada je počeo da "glođe" i bez nje ne može, pa je stalno otkuvavamo i peglamo. Bojan je, pak, mamin tip. Pet minuta gleda neku igračku, najčešće neku kutijicu koju zalepimo selotejpom i unutra stavimo bilo šta što čangrlja. On to lupka i onda zafrljači. Potom pruža ručice i traži da ga držimo. Moj tata ga je naučio da, čim čuje "zdravo", pruža ruke da ga uzmemo.

Pročitajte: Nikad nije kasno - Dragana Katić posle 25 godina prelomila, srce želi samo njega

printscreen Tv Novosti

 

Pošto je jedinica, Dragani veoma prija što i njena deca uživaju svu pažnju njenih roditelja. Deda Dragan je u penziji, tako da se maksimalno posvećuje unucima. Svi nestrpljivo čekaju da i baka Mila ode u penziju, ali to se  još neće skoro desiti. Boban i Bojan postali su miljenici cele familije i prijatelja, a svesrdnu pomoć Dragana ima i od komšiluka. Tu je uvek tetka Stana spremna da pomogne. Često navraća i kuma, Dragana Tripić, organizator za RTS. Njena ćerka Saška ima deset godina i voli da se igra sa svojim kumićima. Posebno joj je drag Bojan, kome tepa Oliver Tvist! Sličnost sa istoimenim romanom ne postoji, ali Saški se to ime jako sviđa.

Tokom televizijske karijere Katićka je najčešće bila angažovana u zabavno-muzičkom programu. Ona je žena koja voli pesmu, a takvi su i njeni blizanci. Boban je, čim se rodio, počeo da "peva". Uspavljivao se sa "aaaa", a takvu melodiju pevušio je i u snu. Bojan takođe obožava muziku. Ta sklonost zapažena je letos, kada je bio uključen televizor, a na programu ZaM...

Pročitajte: Helanke Dragane Katić za teretanu poslednji su hit u svetu - Slažete li se da joj dobro stoje? (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

- Nećete verovati, pevao je Dragan Pantić Smederevac, čulo se "Imam samo tri razreda, al' me svaka cura gleda..." Bojan je počeo da se bacaka ručicama i nogicama, potpuno je ušao u ekran. Mi smo ga zapanjeno gledali - seća se Dragana.

Pomislili smo da je dete možda bilo užasnuto, pa je hteo da isključi televizor! Ali, tu pretpostavku iz pristojnosti ne izrekosmo. Elem, prođe otad nekoliko meseci, kad jedne kasne večeri zazvoni telefon. Draganu je zvao Saša Popović i predložio joj da bude voditelj nove emisije "Zvezdano nebo" u tandemu sa Predragom Živkovićem Tozovcem. Katićka je najpre zatražila dozvolu direktora RTS i tek potom prihvatila ponudu. Dakle, ne radi se o prelasku na RTV Pink, nego o angažovanju u jednoj emisiji nove produkcije "Grand".

Pročitajte: Dragana Katić i na spavanje odlazi modno usklađena - Zavirite u njenu spavaću sobu i pogledajte kako izgleda njena skupocena pidžama (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

- Iskrena da budem, zaista sam se uželela posla. Jedva čekam da stanem pred kamere. Muzičko-zabavna koncepcija mi je bliska. Pa, nešto slično radila sam u šou programu "Četiri dame". Raduje me što ću sarađivati sa Tozovcem. To je fini izazov da radim sa nekim ko mi nije kolega. On u takvom poslu već ima iskustva i nadam se da ćemo se dopasti publici. Toza je pravi gospodin, šarmer i boem i verujem da ćemo biti skladan par.

Pročitajte: Kad samohrana majka zasuče rukave i sve stvori sama - U ovom raju živi Dragana Katić sa svojim blizancima (FOTO)

printscreen Tv Novosti

 

Uoči ponovnog susreta Dragane i televizijskih gledalaca, raspitujemo se i za njene želje.

- Sve moje želje vezane su uz Bobana i Bojana. Želim da uvek lepo izgledam, da bi oni imali lepu majku. Želim da radim, da bi oni imali uspešnu i zadovoljnu majku. I želim da oni jednog dana zavole i izaberu baš takvu ženu, kao što sam ja - priželjkuje Dragana.

Komentari (0)

Loading