Celebrity News

Kad muž i žena postanu STRANCI: Jelena sve glasnija u nameri da ostavi Novaka, fotografije kao DOKAZ

Pojavljivanje Novaka i Jelene Đoković u javnosti izazvalo je brojne reakcije

Kad muž i žena postanu STRANCI: Jelena sve glasnija u nameri da ostavi Novaka, fotografije kao DOKAZ

Svetski reket broj jedan i njegova supruga nezaobilazna su tema portala gotovo svakodnevno, a njihov brak neretko je meta spekulacija, te se često mogu pročitati naslovi da u odnosu supružnika nije sve idealno kako oni nastoje da u javnosti prikažu. Iako ne postoji konkretan razlog za ovakve medijske navode, nedavno pojavljivanje Novaka i Jelene Đoković u javnosti podgrejalo je ove priče i izazvalo različite komentare.

Iako provode malo vremena zajedno, supružnici koriste svaku priliku da budu sa decom ili odu na neko egzotično putovanje, međutim jedan od razloga brojnih gradskih priča često je njihovo ponašanje u javnosti jer gotovo svako pojavljivanje Novaka i Jelene Đoković protekne bez izliva emocija. Ne grle se i ne ljube pred svima, što automatski aludira na to da je njihov brak na ispitu.

Pročitajte: Stiže beba! Novak presrećan očekuje prinovu: Porodica Đoković nestrpljiva da čuje ime dečaka (FOTO)

Rajko Ristić

 

Tako su i pre nekoliko dana oni uslikani ispred teniskih terena „Novak“ dok su razgovarali, čini se, o veoma ozbiljnim temama te svi komentarišu Jelenin prilično ozbiljan izraz lica dok se Noletov nije video, budući da je uslikan sa leđa.

Pročitajte: Žena najboljeg svetskog tenisera NE SME biti ovako ZAROZANA - Jelenu Đoković napali zbog stajlinga, šta vi mislite? (FOTO)

Rajko Ristić

 

Njihov dugogodišnji prijatelj i saradnik Viktor Troicki dočekao ih je ispred ulaza, pa je i tu pala čašica razgovora i čini se da je ipak bilo reči o poslovni planovima i poduhvatima.

Pročitajte: LOŠE VESTI stigle o Novaku, Dijana u suzama - Jelena je uz njega, daće sve od sebe da ovo preguraju

Rajko Ristić

 

Budući da je Jelena i sama uključena u sve što Nole planira, ono što se može zaključiti putem ovih fotografija jeste da se možda na prvu loptu sa njihovim predlozima nije složila, što je opet, u neku ruku, karakteristično za žene, piše "Svet".

Komentari (0)

Loading