Celebrity News

Prva fotografija majke Vuka Kostića: Ovo je dama koju je Pljaka voleo više od života, evo kakav je danas njen odnos sa sinom (FOTO)

Majka Vuka Kostića velika je podrška glumca

Prva fotografija majke Vuka Kostića: Ovo je dama koju je Pljaka voleo više od života, evo kakav je danas njen odnos sa sinom (FOTO)

Dalibor Danilović

Uprkos tome što je godinama bila udata za popularnog dramskog umetnika, voljenog od strane pubike širom Balkana, majka Vuka Kostića nikada nije čeznula za pažnjom medija. U širokom luku izbegavala je Gordana Kostić eksponiranje u javnosti, zbog čega u javnosti donedavno nije postojala niti jedna jedina njena fotografija.

Pročitajte: OVO je otac deteta Ljiljane Jakšić! Mlađi je od nje i do danas nije osetio potrebu da vidi svoju ćerku

Majka Vuka Kostića povučena je žena, skromna, s druge strane vrlo snažna i pravi oslonac sinovima Nestoru i Vuku, koji u intervjuima vrlo često voli da naglasi važnost majčine figure u svom životu.

Jakov Simović/Gloria

 

 

Da mu je majka izuzetno važna Kostić potvrdio objavom njene fotografije na "Instagram" profilu. Slika je doduše vrlo stara i svedoči nekom lepom prošlom vremenu iz detinjstva glumca.

Na fotografiji Vuk je u moru u majčinom zagrljaju, ista je situacija i sa njegovim bratom, a malo ko neće primetiti osmehe na licu ovog trojca koji je očigledno i dan-danas izuzetno vezan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Majka Vuka Kostića 2001. godine postala je udovica. Naime, njen suprug, a Vukov otac Mihajlo Kostić Pljaka preminuo je u 68. godini života, zbog čega se Gordana u potpunosti okrenula svojim naslednicima. Fokusirala se na sinove i njihove želje, a nije tajna da im je obojici bila najveća podrška na njihovim profesionalnim putevima.

printscreen

 

Vuk je krenuo očevim stopama. Zavoleo je glumu, sport i lov i ponosan je što je u Pljaki imao kvalitetnog uzora.

- Brat i ja smo pored Pljake zavoleli sport i lov. Niko nije mogao da me smiri, pa me je otac odveo u školu glume kako bi se negde svrteo na jednom mestu i čuo nešto pametno. Zainteresovalo me sve to... gluma, knjige... Dosta vremena sam provodio među očevim prijateljima glumcima, naročito sa Draganom Nikolićem, ali svi su mislili da ću postati neki sportista - izjavio je Vuk ranije, ne smanjujući pritom uticaj majke na svoje odrastanje.

Komentari (0)

Loading