Celebrity News

Prva fotografija majke Vuka Kostića: Ovo je dama koju je Pljaka voleo više od života, evo kakav je danas njen odnos sa sinom (FOTO)

Majka Vuka Kostića velika je podrška glumca

Prva fotografija majke Vuka Kostića: Ovo je dama koju je Pljaka voleo više od života, evo kakav je danas njen odnos sa sinom (FOTO)

Dalibor Danilović

Uprkos tome što je godinama bila udata za popularnog dramskog umetnika, voljenog od strane pubike širom Balkana, majka Vuka Kostića nikada nije čeznula za pažnjom medija. U širokom luku izbegavala je Gordana Kostić eksponiranje u javnosti, zbog čega u javnosti donedavno nije postojala niti jedna jedina njena fotografija.

Pročitajte: Srce Vuka Kostića ponovo OSVOJENO: Mlada pevačica koju svi znate objavila zajedničku fotografiju kao DOKAZ LJUBAVI

 

Jakov Simović/Gloria

 

Majka Vuka Kostića povučena je žena, skromna, s druge strane vrlo snažna i pravi oslonac sinovima Nestoru i Vuku, koji u intervjuima vrlo često voli da naglasi važnost majčine figure u svom životu.

Da mu je majka izuzetno važna Kostić potvrdio objavom njene fotografije na "Instagram" profilu. Slika je doduše vrlo stara i svedoči nekom lepom prošlom vremenu iz detinjstva glumca. Na fotografiji Vuk je u moru u majčinom zagrljaju, ista je situacija i sa njegovim bratom, a malo ko neće primetiti osmehe na licu ovog trojca koji je očigledno i dan-danas izuzetno vezan.

Pročitajte: ONA JE TA! UDATA koleginica zarobila srce Vuka Kostića, konačno je fotografijom na Instagramu sve priznao (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

Majka Vuka Kostića 2001. godine postala je udovica. Naime, njen suprug, a Vukov otac Mihajlo Kostić Pljaka preminuo je u 68. godini života, zbog čega se Gordana u potpunosti okrenula svojim naslednicima. Fokusirala se na sinove i njihove želje, a nije tajna da im je obojici bila najveća podrška na njihovim profesionalnim putevima.

Pročitajte: Spreman sam da postanem otac! Zaljubljeni Vuk Kostić podelio novosti iz privatnog života, sve je uspeo da sakrije

printscreen

 

Vuk je krenuo očevim stopama. Zavoleo je glumu, sport i lov i ponosan je što je u Pljaki imao kvalitetnog uzora.

- Brat i ja smo pored Pljake zavoleli sport i lov. Niko nije mogao da me smiri, pa me je otac odveo u školu glume kako bi se negde svrteo na jednom mestu i čuo nešto pametno. Zainteresovalo me sve to... gluma, knjige... Dosta vremena sam provodio među očevim prijateljima glumcima, naročito sa Draganom Nikolićem, ali svi su mislili da ću postati neki sportista - izjavio je Vuk ranije, ne smanjujući pritom uticaj majke na svoje odrastanje.

Komentari (0)

Loading