Celebrity News

Koliko je SLATKA TRUDNICA: Anđelka sinoć uslikana u provodu sa ocem svog deteta, pogledajte detalj zbog kog ih SVI OGOVARAJU (FOTO)

Trudna Anđelka Prpić blista pored svog izabranika

Koliko je SLATKA TRUDNICA: Anđelka sinoć uslikana u provodu sa ocem svog deteta, pogledajte detalj zbog kog ih SVI OGOVARAJU (FOTO)

Različite reakcije u javnosti izazvala je romansa glumice Anđelke Prpić i Marka Žugića budući da je on nekadašnji prijatelj njenog bivšeg muža, a vest da je ostala u blagoslovenom stanju dodatno je uzburkala čitavu priču. Trudna Anđelka Prpić nije se neko vreme pojavljivala na događajima najverovatnije čekajući da se strasti malo smire, međutim da zaljubljeni par više ne obraća pažnju na spekulacije, te da nema razloga da se od sedme sile kriju, pokazali su nedavno svojim prisustvom na jednom gradskom dešavanju.Tada su privukli veliku pažnju javnosti te su danima bili glavna tema u medijima, međutim da novinski natpisi nimalo ne mogu pokvariti njihovu sreću još jednom su svima stavili do znanja.

Naime, trudna Anđelka Prpić sinoć nije želela da propusti "stend-ap" kolege Nikole Đurička, te se u društvu budućeg supruga raspoložena i nasmejana pojavila u MTS dvorani.

Sve je spremno za dolazak bebe! Zavirite u luksuzno opremljen dom Anđelke Prpić u kojem živi sa sinom i ocem deteta koje je na putu (FOTO)

Ata Images

 

Za ovu priliku jedna od naših najšarmantnijih glumica odabrala je svedeni, elegantni stajling - crnu midi-haljini preko koje je ogrnula dugački crni kaput klasičnog dizajna. Uz to je ukombinovala kratke kamel čizmice kao i kožnu torbu u efektnoj boji cigle dok je njen partner izabrao kežual varijantu, farmerke, crnu rolku i interesantan bež sako. 

Pročitajte: Stomak do zuba i novi frajer pod rukom - Anđelka Prpić blistala na promociji, njena trudnička haljina je san snova (FOTO)

Ata Images

 

Da pored Marka, sa kojim je sve vreme razmenjivala nežnosti i zadovoljno se osmehivala, trudna Anđelka Prpić blista te da joj drugo stanje i te kako prija, nikom nije moglo da promakne, a posebnu pažnju privukao je i detalj na reveru njenog kaputa. Glumica je, naime, nosila broš sa slovom M koje je prvo slovo imena njenog partnera čime mu je, po mišljenju mnogih ona iskazala veliku ljubav i privrženost.

Poklon fotografije dom Anđelke Prpić

Komentari (0)

Loading