Celebrity News

Svoju crnu kosu ofarbala u CRVENO: Izgled Snežane Savić šokirao javnost, zar je ovo ona žena na koju smo navikli (FOTO)

Izgled Snežane Savić glavna tema medija

Svoju crnu kosu ofarbala u CRVENO: Izgled Snežane Savić šokirao javnost, zar je ovo ona žena na koju smo navikli (FOTO)

Zoran Lončarević

Izgled Snežane Savić glavna je tema javnosti, a brojni komentari na račun njene lepote pratili su je od početka pevačke i glumačke karijere sve do danas. Ipak, čini se da je Snežana Savić publici u sećanju ostala kao zanosna Malina Vojvodić, atraktivna crnka koja oduzima dah. Ali, popularna glumica koja i na pragu sedamdesete izgleda sjajno, nije uvek izgledala tako.

Youtube printscreen

 

Izgled Snežane Savić na početku karijere razlikovao se od onoga koji ona neguje od devedesetih godina, pa sve do sada. Naime, jedno vreme glumica je imala vatrenu crvenu kosu. Pored toga i frizuru je drugačije stilizovala, a damski stil, koji godinama neguje zamenila je izazovnim rok izdanjem.

Pročitajte: Ćerka Snežane Savić šokirala intervjuom - "Bilo me je sramota mamine golotinje" (FOTO)

 

 

Naime, do sada neviđena, fotografija, iz mladosti popularne glumice, njene fanove ostavila je bez daha, a mnogi su se zapitali: "Da li je ovo zaista Snežana?". Kako je ovo izdanje, koje smo retko imali prilike da vidimo, fotografija je na mrežama pokrenula lavinu komentara, a posebna polemika vodi se oko toga da li Snežani pristaje ovaj rok "luk", koji odiše seksepilom, ili je ona ipak najlepša kao atraktivna crnka.

Kako se vama dopada ova promena?

Komentari (0)

Loading