Celebrity News

Viktor Savić upravo objavio NAJLEPŠE VESTI: Postao je TATA devojčice, čestitke pljušte (FOTO)

Viktor Savić otac oduvek je priželjkivao da postane

Viktor Savić upravo objavio NAJLEPŠE VESTI: Postao je TATA devojčice, čestitke pljušte (FOTO)

Obožavan od strane ženske publike, žena u globalu, glumac Viktor Savić niti u jednoj od njih do sada nije imao sreće da pronađe srodnu dušu. Ljubav, ona koja se samo jednom u životu događa, postojana, čvrsta, bezuslovna, do kraja života, još uvek ga nije zadesila, a čini se da on zbog toga konkretno nikada nije mnogo patio, a kako i da ta pati za nečim što nikada pre nije doživeo. Ipak, ono što mu je zasigurno uvek bio cilj u životu i neostvarena želja jeste roditeljstvo. Viktor Savić otac godinama unazad priželjkivao je da postane, stalno se na tu temu u intervjuima osvrtao i isticao primer svoje mlađe sestre, koja ima dva sina, jedan će uskoro i u školu.

Pročitajte: STIGLE PRVE FOTKE VENČANJA! OŽENIO SE Viktor Savić! Dok pozira u svečanom odelu pored njega stoji mlada lepa kao san, svi je znate

Ata Images

 

Malo je reći da sestriće Viktor obožava, često ih čuva pa snimke i fotografije sa njima objavljuje na društvenim mrežama. Ponosan je ujak i voli što kroz njih proživljava sve one stvari sa kojima bi se susretao kao otac, ipak voleo bi da jednoga dana ima i svoju decu koju će naučiti svim onim stvarima koje je njega njegov tata kao dečaka učio.

Pročitajte:Slavlje u domu Viktora Savića koje se dugo čekalo: Glumčevi roditelji i sestra presrećni, suze radosnice same teku(FOTO)

Instagram

 

Nije pogrešno ako se kaže da je glumcu vreme da se u toj najlepšoj ulozi ostvari, oseća i on sam da je tako. Uporedo sa tim on posmatra svoje prijatelje koji sazrevaju, žene se, dobijaju decu i u razgovoru sa njima uviđa značaj i lepotu stvaranja sopstvene porodice. 

Pročitajte: Svi pričaju o ocu Viktora Savića, u sedmoj deceniji učinio je neverovatnu stvar

 

 

Sinoć je baš sa jednim od prijatelja on obeležio rođenje ćerke. Ponosan na drugara i njegovu novu ulogu na "Instagramu" Viktor je napisao " Đuru postao plećar". Veliki broj čestitki pristiglo je na adresu glumca, koji se u ime svog drugara zahvalio. Među brojnim čestitkama i komentarima bilo je i onih u kojima su pratioci Viktoru poželeli da on bude sledeći, što je ostalo bez povratne reakcije. Iako nije želeo da fanovima na tu temu odgovara činjenica je da bi Viktor Savić otac više od svega voleo da postane, za šta je potrebno prvo da pronađe devojku koja mu po svemu odgovara i ima iste životne nade i ciljeve.

Poklon fotografija svih bivših devojaka Viktora Savića

 

Komentari (0)

Loading