Celebrity News

Koliko ga je samo usrećila… Ivan Ivanović obradovao naciju prelepim vestima, ćerka Staša blista kao nikada ranije (FOTO)

Starija ćerka Ivana Ivanovića prva je radost voditelja

Koliko ga je samo usrećila… Ivan Ivanović obradovao naciju prelepim vestima, ćerka Staša blista kao nikada ranije (FOTO)

Foto: Dalibor Danilović

Da je starija ćerka Ivana Ivanovića predivna devojka, vaspitana, obrazovana i darovita za ples to svi znaju. Ono što se ne zna je da je od poznatog oca nasledila isključivo pozitivne osobine. Samostalna je, otresita i vrlo odlučna, a voditelj ne krije da je ona njegova prva radost, ljubav i razlog za dičenje.  

Pročitajte: Tata Ivane, ovo ti je ZET pa ti vidi šta ćeš: Ćerka Ivana Ivanovića prvi put uslikana sa dečkom, pogledajte kako se grle i maze (FOTO)

Instagram

 

Starija ćerka Ivana Ivanovića Staša Ivanović istovremeno je povod i za povremen brige autora emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Nekada je to s razlogom, nekada bez razloga ali činjenica da je krenula sa studijama i večernjim izlascima unosi nemir kod ponositog oca, koji nažalost više ne može da ima potpuni uvid u to gde se ona kreće i šta radi.

Pročitajte: Prizor koji se ne viđa svaki dan: Nervozni Ivan Ivanović na štakama sa bebom i ženom Anjom na ulici, evo šta ga je izbacilo iz takta

Instagram

 

Ima sreće Ivan da je Staša drugačija od većine svojih vršnjakinja, fina i odmerena te ne čini ništa zbog čega bi se  postideo. Njena pojava, uspesi u školi, hobiji pričinjavaju mu radost što on rado deli sa pratiocima na "Instagramu". Budući da ćerkom voli da se pohvali i kada su sitnice u pitanju ne čudi što joj je i 19. rođendan on čestitao ovim putem.

- Moja ćuftica, moja ljubav i prva radost - napisao je Ivanović ispod Stašine fotorafije na kojoj ona pozira kraj predivne torte.

Pročitajte: Pred matičara stao u farmerkama: Pogledajte fotografije sa tajnog venčanja Ivana Ivanovića

 

 

Poklon fotografije nove supruge Ivana Ivanovića

 

Komentari (0)

Loading