Celebrity News

U Survivor je upravo ušao POZNATI muškarac koji je delio STRAST sa Anastasijom Ražnatović! Evo ko je on i šta se među njima desilo (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Marko Vasiljević, učesnik Survajvera, imaju zajedničku prošlost

U Survivor je upravo ušao POZNATI muškarac koji je delio STRAST sa Anastasijom Ražnatović! Evo ko je on i šta se među njima desilo (FOTO)

Anastasija Ražnatović i Marko Vasiljević, učesnik Survajvera, imaju zajedničku profesionalnu prošlost. Zgodni takmičar nove sezone popularnog šou-a vrlo često mazio je devojku popularnog fudbalera na zapaljivim nastupima širom dijaspore.

Naime, Anastasija Ražnatović i Marko Vasiljević bili su neretko partneri u strastvenom plesu, tokom njenih nastupa, jer je Marko bio član njene plesne trupe. Oboje energični, mladi i lepi, na sceni su izgledali vatreno, ali su strast i ritam ono što ih je samo poslovno vezivalo.

Pročitajte: Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili SVE - Beba na putu, sprema se gala svadba

Printscreen

 

Zgodni plesač, koji je imao plesao sa brojnim muzičkim zvezdama sada se bori za titulu preživelog, a podršku mu zasigurno pruža i Anastasija koja je sa njim imala odličnu saradnju.

Printscreen

 

Mnogi gledaoci Survajvera pitaju se da li će tokom takmičenja Marko izneti detalje saradnje i druženja i putovanja sa zvezdama. On je, između ostalih, sarađivao i sa Severinom na snimanju njenog spota za pesmu "Fališ mi". On je, inače, već dugo srećno zaljubljen.

 

 

Komentari (0)

Loading