Celebrity News

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin se razvode, papiri su podneti!

Autor: | 31/07/2020

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin se razvode, papiri su podneti!

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin su se venčali 2011. godine u limuzini dok su se vozili ka aerodromu. Romantično, neobično i činilo se zauvek

Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin su u braku dobili sina Strahinju, ali nakon 9 godina ljubav se ugasila. Kako prenosi Blic, papiri za razvod su podneti.

Već mesecima Sanja živi sa sinom Strahinjom, dok se njen, još uvek zakoniti, suprug odselio iz njihovog stana.

- Shvatili su da se posle mnogo godina njihova razmišljanja i stavovi razlikuju. Razgovarali su o svemu i shvatili da je najbolje rešenje da se u miru raziđu, te da svako krene svojim putem. Nakon što su se do detalja dogovorili oko svih stvari, Sanja je ostala da stanuje u njenom stanu, dok se Aleksandar preselio na drugu adresu - objašnjava izvor pomenutog lista i otkriva da je razvod u toku.

Sanja Marinković razvod nije doživela tragično

- Trenutno su papiri na sudu, a svako od njih uživa u svom životu. Sanja je nedavno boravila u Rovinju, gde je sa sinom i njegovim drugovima uživala u čarima ovog grada. Sa druge strane dogovaraju se oko svih detalja kada je reč o tome kako će i sa kim njihov sin provoditi vreme. Period koji je iza nje, Sanja je iskoristila kako bi se posvetila brojnim projektima na kojima već mesecima aktivno radi - ispričao je izvor blizak voditeljki.

Foto privatna Arhiva

Ljubav je možda nestala, ali će ih doživotno vezivati sin Strahinja

Sanja Marinković je razvod već suptilno najavila i to putem Instagrama. Naime zgodna voditeljka na fotografijama od prošle godine na ruci ne nosi burmu. Nasmejana i raspoložena, ona sa uskoro bivšim suprugom održava i dalje dobre odnose. Ljubav je možda nestala, ali će ih doživotno vezivati sin Strahinja.

- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - kratko je u SMS poruci izjavila voditeljka za pomenuti list.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 27. Јул 2020. у 7:38 PDT

Komentari (0)

Loading