Celebrity News

Ovakvu ženu da prevariš sa NJOM?! Otkriveno ko je ŠVALERKA princa Vilijama, Kejt Midlton u suzama (FOTO)

Princ Vilijam neveran - tema je o kojoj ne prestaje da se piše

Ovakvu ženu da prevariš sa NJOM?! Otkriveno ko je ŠVALERKA princa Vilijama, Kejt Midlton u suzama (FOTO)

Chris Jackson/Getty Images

Princ Vilijam i Kejt Midlton važe za najpopularnije članove britanske kraljevske porodice, a njihov brak često se uzima kao primer skladnog odnosa unutar najpoznatije porodice na svetu. Ipak, da nije baš sve tako idealno u njihovom odnosu govore spekulacije o prinčevoj aferi od pre nekoliko godina koje ni danas nisu utihnule. Naime, priča da je princ Vilijam neveran toliko je daleko otišla da su britanski mediji pisali kako je nasledio Čarlsov gen, pa je njegova navodna ljubavnica dobila nadimak Kamila.

Pročitajte: Kejt mrzi moju ženu - Princ Hari otkriva pravo lice svoje snaje, njegove reči će vas šokirati

CNBC Printscreen

 

Sve je počelo 2019. godine, kada je "The Sun" pisao da su nekadašnje najbolje prijateljice i komšinice u Norfolku, gde Velsovi imaju jednu od rezidencija, Kejt Midlton i Sara Rouz Hanberi u lošim odnosima.Ubrzo su počele da kruže glasine da je Kejt odlučna da izbaci Rouz iz njihovih društvenih krugova, a kako se šuškalo, razlog je njena romansa sa Kejtinim suprugom princem Vilijamom i to dok je bila trudna s njihovim trećim detetom, danas četvorogodišnjim princom Luisom.

Pročitajte: Sve joj ovo radi zbog Megan - Dever iz pakla Hari DOVEO DO SUZA Kejt Midlton, učinio joj je STRAŠNU stvar (FOTO)

Profimedia

 

Ova vest je uzdrmala javnost, više britanskih novinskih kuća imalo je dokaze o aferi, a oglasili su se i tviteraši i glavna vest bila je da je princ Vilijam neveran, međutim ta šuškanja u medijima on je ugušio pretnjama da će ih tužiti.

Stručnjak za kraljevsku porodicu Endru Morton, istakao je da nema govora o tome da je Vilijam varao Kejt i da se nada da će kraljevski par tužiti medije. Ipak, Kejt i Vilijam rešili su da ignorišu glasine.

Pročitajte: Oni su NELJUDI - Zbog jednog postupka posle sahrane kraljice Elizabete, Megan i Hari više neće biti dobrodošli na dvor

- Vilijam i Kejt su iz svega izašli jači nego ikad, a par je shvatio da je to cena života pred očima javnosti - rekao je kasnije Morton.

Inače, markiza Sara Rouz Henberi, nekadašnja manekenka, u braku je sa Dejvidom Roksevidžom, markizom od Čolmondileja kojem je rodila troje dece, a stare rane i spekulacije o aferi sa Vilijamom otvorene su nedavno kada je, prema pisanju tabloida "New Idea" 60-godišnji Dejvid uočen bez burme na ruci, što je ponovo pokrenulo brojna nagađanja, pa se počelo šuškati kako je njegovom braku sa markizom došao kraj. Kao jedan od potencijalnih razloga kraja braka navodi se upravo princ Vilijam.

Pročitajte: Četvrto dete više nije tajna - Kejt Midlton KONAČNO progovorila o trudnoći i SVI su u čudu!

Profimedia

 

Uprkos glasinama da je prešla granicu prijateljstva s princem Vilijamom, ona je i dalje u srećnom braku s markizom, a nije poznato koliko je danas bliska sa Kejt Midlton kojoj je nekada bila veoma dobra prijateljica. 

Komentari (0)

Loading