Celebrity News

Šijan je prevario Gocu sa najboljom drugaricom i rodio se ON: Ovo je vanbračni sin Zorana Šijana, Božinovska o njemu ima JASAN STAV (FOTO)

Najmlađi sin Zorana Šijana ugledao se na oca

Šijan je prevario Gocu sa najboljom drugaricom i rodio se ON: Ovo je vanbračni sin Zorana Šijana, Božinovska o njemu ima JASAN STAV (FOTO)

Osim što je u javnosti poznat kao žestoki momak sa beogradskog asfalta, Zoran Šijan se najviše vezuje za popularnu Gocu Božinovsku, međutim, poznata je i informacija da je on pevačicu ostavio zbog komšinice sa kojom je po drugi put uplovio u bračne vode. Iz te romanse na svet je došao najmlađi sin Zorana Šijana, Vukašin o kojem se veoma malo zna, za razliku od njegove dece, Mirka i Zorane koju je dobio sa Gocom.

Pročitajte: TRUDNA Goca Božinovska, voljeni joj drži ruku na stomaku - Fotografija uzburkala društvene mreže

Instagram

 

Naime, Goca nikada nije krila da je njena i Šijanova ljubav bila fatalna, tako se i završila, pevačica koja ga je volela kao Boga ostavljena je i to zbog komšinice i njene bliske prijateljice. Tadašnju suprugu i dvoje dece napustio je 1996. godine i uplovio u emotivni odnos sa izvesnom Goranom sa kojom se i venčao i koja mu je 1999. godine podarila još jednog naslednika. Ipak, ova sreća nije potrajala, kik-bokser i, kako se pisalo, vođa surčinskog klana likvidiran je i to samo tri nedelje posle Vukašinovog rođenja.

Pročitajte: Žena koja joj je uništila život - Ovo je najbolja drugarica Goce Božinovske zbog koje je Šijan ostavio nju i decu (FOTO)

printscreen

 

- Jako je teško za svaku ženu da dođe u situaciju da shvati da njen muž vodi dvostruki život. Apsolutno nijednim gestom nije pokazivao da ima nekoga, nisam imala potrebu, nisam osetila ni u jednom momentu da treba da razmišljam da li moj muž ima nekoga. Sad bih bila pametna i dala savet svakoj ženi – pustite muževe da žive svoj život, tako ćete pre sačuvati brak - rekla je Goca Božinovska prilikom jednog gostovanja.

- Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja - rekla je svojevremeno Goca koja nikada nije branila deci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila. 

Pročitajte: Tajna ljubav Goce Božinovske - Pored Šijana i Žapca, ovaj muškarac je osvojio njeno srce, fotografija će vas šokirati

printscreen

 

Inače, najmlađi sin Zorana Šijana očito je krenuo očevim stopama. Pre nekoliko godina priveden je sa još dvojicom mladića zbog sumnje da je učestvovao u pucnjavi na Novom Beogradu, a krajem 2021. uhapšen je zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, i to mu, prema pisanju medija nije prvi put da se susreće sa problemima sa zakonom, i ranije je privođen zbog pucnjave i tuče.

Komentari (1)

Loading
Cvecka

17:24 09.03.2023

Ova Goca je toliko glupa da reci nemam. Kriva joj zena sa kojom je Zoran prevario? A Zoran nije? I bio uz Gocu do kraja zivota? Ma otisao, bre, sa drugom i nije ga vise interesovala. To sad ona pred decom pokusava da ga opravda. I bio dobar i posten. A kriminalac i to viseg ranga. Bas se nalupetala!!!