Celebrity News

Definitivno je KRAJ: Biljana Jevtić uhvaćena u zagrljaju kolege, ova fotografija će Aci slomiti srce FOTO

Fotografija Biljane Jevtić ne prestaje da se komentariše

Definitivno je KRAJ: Biljana Jevtić uhvaćena u zagrljaju kolege, ova fotografija će Aci slomiti srce FOTO

Biljana Jevtić i Aca Ilić su jedan od parova sa najdužim bračnim stažom na našoj javnoj sceni. Iako se, kako sami ističu, nikada nisu posvađali priče o problemima u njihovom braku ne prestaju da kolaju. U jeku tih spekulacija na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija Biljane Jevtić i Radoslava Rodića Rokija koja je privukla nezapamćenu pažnju javnosti. 

Pomenuta fotografija nastala je davnih dana, malo pre nego što se Roki definitivno povukao sa javne scene i okrenuo se porodičnom životu. Na njoj vidimo kako se mlada Bilja veseli uz omiljene numere dok je Rodić nežno ljubi u obraz.

Pročitajte: Jedna prepreka dovela je do RAZLAZA - Zašto Aca Ilić i Bilja Jevtić na kraju NISU USPELI pored svih nadanja

Budući da je sa svim kolegama u sjajnim odnosima i da karijeru nije gradila na skandalima niti se sa bilo kim sa javne scene posvađala, fotografija Biljane Jevtić pokupila je samo pozitivne komentare. Ipak, jedan od korisnika pomenute društvene mreže primetio je da je Roki svojevremeno bio ozbiljan frajer, te je udelio kompliment na račun nekadašnjeg muzičara.

– Roki bio pravo zgodan dasa – pisalo je u komentaru.

Pročitajte: Sine, zar i ti? Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića doneo odluku koja je šokirala roditelje, SADA SU NEMOĆNI (FOTO)

Podsećanja radi, Roki Rodić koji je popularnost stekao u bivšoj Jugoslaviji je na vrhuncu svoje karijere rešio da se povuče. Svoj mir pevač je pronašao u porodičnom domu na Avali, oženio se i dobio ćerku koja je nedavno postala svetski prvak u karateu. S druge strane, Bilja je nastavila da se bavi muzikom, udala se za kolegu Acu Ilića kome je u decembru 1999. godine podarila sina Ivana.

Komentari (0)

Loading