Celebrity News

Sećaš li se šta si mi rekla prve noći: Zgodni doktor objavio fotografije kao dokaz veze sa Vesnom Dedić!

Partner Vesne Dedić oglasio se putem Instagrama

Sećaš li se šta si mi rekla prve noći: Zgodni doktor objavio fotografije kao dokaz veze sa Vesnom Dedić!

Novinarka, spisateljica i voditeljka Vesna Dedić svoj emotivni život odlučila je da sa javnošču ne deli te je iz tog razloga u medijima nezaobilazna tema da li je u njen život ušetao gospodin kojim bi se ponosno pohvalila. Iako tvrdi da je u Novu godinu ušla bez jače polovine i kaže da emotivno nije ispunjena, u medijima se u nekoliko navrata spekulisalo da je ona zaljubljena i srećna, te da je partner Vesne Dedić izvesni doktor sa kojim smo u javnosti često imali prilike da je vidimo.

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić je zgodan, prosed i lekar! Konačno objavila zajedničku fotku, pogledajte kako se vole

Instagram

 

Njihove zajedničke fotografije koje su kružile društvenim mrežama samo su dodatno podgrejale priču, a mnogima je za oko zapala i javna poruka koju je zgodni doktor Dejan Antonić posvetio fatalnoj Vesni.

Pročitajte: Torba Vesne Dedić je savršena za doček Nove godine! Mala, jeftina, a toliko sija da će vas svi primetiti! (FOTO)

Instagram

 

- Srećan i ponosan, kako ona voli da kaže "iz hiljadu razloga", što su nam se pre 5 godina putevi susreli i što od tada gradimo naše lepo i sigurno prijateljstvo. Nije to lako u 50-tim, ali je nama pošlo za rukom. Jer je ona i oslonac, i podrška, i slušalac i dobar savetnik kada proceni da treba. Bas kako u knjigama o prijateljstvu opisuju prijatelje. I za čašu meda (u našem slucaju češće crnog vina) i za čašu žuči. Zbog svega toga volim naše prijateljstvo i uzivam u svim našim planovima za jos lepše trenutke koje ćemo deliti. Mojoj dragoj prijateljici želim i ovde, da ostane i digitalno zabeleženo, SREĆAN RODJENDAN! - napisao je na svom Instagram profilu emotivne reči povodom Vesninog 55. rođendana i otkrio koliko ljubavi i poštovanja prema njoj gaji, ali i da spekulacijama na konto njihovog odnosa nema mesta.

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić - san svake žene - Sed, zgodan i moćan! Pogledajte fotku sa jahte

Instagram

 

Partner Vesne Dedić kako su mnogi u prvi mah pomislili, u stvari je njen veliki prijatelj sa kojim je i te kako bliska. On je čovek sa kojim Vesna deli dobre i loše trenutke, često voli da poseti gradska dešavanja, ali i putuje i provodi godišnje odmore, a da li će ona u ovoj godini pronaći srodnu dušu i pravu ljubav kojoj će umesto doktoru posvetiti više svog vremena i pažnje i eventualno se time pohvaliti javno, ostaje nam da vidimo.

Pročitajte: Dobro veče, LAŽNA PRIJATELJICE - Nakon dve godine svađe Vesna Dedić i Sanja Marinković SE SRELE OČI U OČI, evo šta se desilo (FOTO)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading