Moda

Svi je OGOVARAJU! Vesna Dedić na događaj došla golog stomaka i bokova, pogledajte odvažno izdanje koje se komentariše (FOTO)

Stajling Vesne Dedić mnoge je ostavio bez teksta

Svi je OGOVARAJU! Vesna Dedić na događaj došla golog stomaka i bokova, pogledajte odvažno izdanje koje se komentariše (FOTO)

Voditeljka i književnica Vesna Dedić u decembru prošle godine napunila je 55 godina, međutim za nju je ovaj podatak očito samo broj kome ne pridaje mnogo važnosti. To je pokazala i sinoć kada je bila gošća na glamuroznoj proslavi koju je organizovala njena koleginica Marija Kilibarda, a na kojoj je stajling Vesne Dedić privukao sve poglede.

Poznato je da mnogima omiljenu voditeljku krasi vedar duh koji je na neki način postao i njen zaštitni znak te je gotovo uvek sa širokim osmehom i u veoma dobrom raspoloženju možemo videti na gradskim dešavanjima, dok ni komplimenti na račun njenog odličnog izgleda ne izostaju, a Vesna kaže da je upravo energija koju ona emituje zaslužna što je ljudi doživljavaju na takav način.

Pročitajte: Sećaš li se šta si mi rekla prve noći - Zgodni doktor objavio fotografije kao dokaz veze sa Vesnom Dedić!

Boško Karanović

 

Kada se sinoć pojavila na koktelu u prestižnom prestoničkom hotelu, na trenutak kao da je sve stalo, jer stajling Vesne Dedić koji je ovom prilikom ponela može se slobodno reći bio je zvezda večeri.

Pročitajte: Ćerka Vesne Dedić učinila je majku najsrećnijom! Vesna se oglasila na Instagramu i potvrdila DIVNE VESTI, svi joj čestitaju (FOTO)

Boško Karanović

 

Savršenom odevnom kombinacijom koju bi se retko koja dama njenih godina odvažila da ponese, Vesna je zablistala u punom sjaju i osim toga što je pokazala hrabrost odenuvši kombinezon u mladalačkom fazonu sa prorezima na bokovima i stomaku, spisateljica je oduševila svojom izvajanom figurom o kojoj očito i te kako vodi računa.

Komentari (0)

Loading