Moda

Stajling Cece Ražnatović iznenadio sve: Haljina je savršena za proleće, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

Stajling Cece Ražnatović oduševio javnost

Stajling Cece Ražnatović iznenadio sve: Haljina je savršena za proleće, ali svi joj gledaju u noge i obuću (FOTO)

Ata Images

Balkanska diva Ceca Ražnatović naširoko je poznata kao žena velikog srca koja se uvek rado odaziva humanitarnim akcijama, a upravo ovo dokazala je i juče kada je posetila Institut za transfuziju krvi Srbije. Naime, pod sloganom „Ništa bez žena”, trinaestu godinu zaredom Institut je organizovao akciju dobrovoljnog davanja krvi, a u cilju podizanja svesti građana o važnosti ovog čina ustanovu je posetila pevačica i apelovala na javnost. Iako zbog prehlade nije mogla da donira svoju krv, ovim gestom ona je zavrednila veliku pažnju javnosti, a jedna od glavnih tema bio je i stajling Cece Ražnatović, pomalo drugačiji nego što smo od nje navikli. 

Sa širokim osmehom i vidno raspoložena muzička zvezda je rado ispozirala okupljenim pripadnicima sedme sile, a takođe su se na licu mesta i prolaznici utrkivali da sa njom naprave po koju fotografiju oduševljeni Cecinim izgledom i odabranom modnom kombinacijom.

Pročitajte: Oženio se Cecin bivši dečko - Pustio stomak, sad je drugi čovek, a tek da vidite ko je mlada! Pogledajte slike sa venčanja

Ata Image

Kako je poznato i kako je u više navrata isticala da češće bira pantalone ili duge haljine jer se u njima oseća komotnije, Ceca je ovog puta iskočila iz svoje zone komfora, te odabrala kratku suknju koja je istakla njene izvajane noge. 

Pročitajte: Ražnatovići na ponoćnoj liturgiji - Trudna Bogdana blista, svi gledaju šta je to Ceca obula (FOTO)

Ata Images

 

Suknju u roze boji ceca je uklopila uz oversized džemper u identičnoj nijansi, preko njega dodala beli dugački kaput neizostavan ove sezone i obula bele čizme do kolena, takođe ultra popularne.

Stajling Cece Ražnatović naišao je na brojne pohvale i svi su složni u mišljenju da je za čistu desetku,te da bi ovakve modne izbore pevačica mogla češće da praktikuje.

Komentari (0)

Loading