Celebrity News

Kad prava ljubav zakuca na vrata: Ana Kokić uslikana sa POZNATIM KOLEGOM, pogledajte kako se topi u njegovom zagrljaju (FOTO)

Nova ljubav Ane Kokić intrigira javnost

Kad prava ljubav zakuca na vrata: Ana Kokić uslikana sa POZNATIM KOLEGOM, pogledajte kako se topi u njegovom zagrljaju (FOTO)

Nakon razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, Ana Kokić odlučila je da neko vreme ostane sama. Priznala je pevačica da joj je potrebno da zaleči rane, posveti se karijeri, ćerkama Nini i Tei, pa i samoj sebi. U tom novom upoznavanju sebe, zaključila je da bi joj muškarac samo napravio pometnju, stoga je nastavila da ignoriše udvarače, a upravo kao rezultat te odluke nova ljubav Ane Kokić nije se sve do sada ni dogodila.

Pročitajte: Nedugo nakon venčanja Nikole Rađena i Ana Kokić po drugi put zablistala u BELOM! Svi čestitaju (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

Folk zvezda fokusirala se na nastupe, karijeru, putovala je čak u Skandinavske zemlje zbog spotova, na šta je publika divno reagovala. Osim toga, Ana je poboljšala komunikaciju i saradnju sa kolegama te su retki momenti kada nastupa sama. Na koncertima joj gotovo uvek prave društvo muzičari melodijskog pravca sličnog njenom, a nije tajna da voli da sarađuje i sa onima koji pevaju nešto drugačije numere.

Pročitajte: GRK PREKINUO NASTUP ZBOG NJE! Ana Kokić napravila lom u Solunu! (VIDEO)

Instagram

 

Da obožava kada je okružena kolegama, posebno onim starijim od kojih nešto vezano za branšu može i da nauči Kokićeva je pokazala danas kada je na svom "Instagram" profilu objavila snimak sa Acom Lukasom. Na videu pevačica kolegu čvrsto drži za ruku, dok oboje imaju širok osmeh na licu, što je podgrejalo spekulacije o njihovom odnosu.

Pročitajte: Ninin divan dan! Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena izrasla u prelepu tinejdžerku FOTO

Instagram

Uprkos željama mnogih da Anu i Acu vide kao par, pevačica i muzičar ipak su samo prijatelji i kolege koje obožavaju da rade zajedno. 

Poklon fotografije venčanja Nikole Rađena

 

Komentari (0)

Loading