Celebrity News

Gotovo, nije više Đoković: Saška vratila devojačko prezime i razlog KRAJA objavila na Instagramu, svi su uz Đoleta (FOTO)

Autor: | 13/03/2023

Saška i Đorđe Đoković u braku su šest meseci

Gotovo, nije više Đoković: Saška vratila devojačko prezime i razlog KRAJA objavila na Instagramu, svi su uz Đoleta (FOTO)

Privatna arhiva

Saška i Đorđe Đoković sitno broje do rođenja svog prvog deteta, manekenka i voditeljka već je ušla u deveti mesec, a da je u blagoslovenom stanju tek je nedavno potvrdila putem društvenih mreža. Iako se o tome i ranije nagađalo, mladi bračni par nije želeo da se oglašava na tu temu, međutim kada stomak više nije mogla da sakrije, Saška je na svom Instagramu podelila radosne vesti. Naslednik samo što nije stigao na svet, pa je tako moguće da porodica svakog dana dobije pojačanje.

Noletov brat prošlog leta verio je dugogodišnju devojku, a zatim je organizovana i gala svadba te je nekadašnja sportska novinarka, a sada dizajnerka u usponu udajom za najmlađeg Đokovića postala i sama gospođa Đoković. Svečani čin obavili su u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a nakon crkvenog venčanja mladenci i gosti ukrcali su se u privatne avione i uputili u Crnu Goru gde je bila zakazana velika proslava, ali i građansko venčanje.

Pročitajte: Stiže beba! Novak presrećan očekuje prinovu - Porodica Đoković nestrpljiva da čuje ime dečaka (FOTO)

Đorđe Bukvić, Lazar Kovačević, Nikola Vulikić

 

Šuškalo se i tada da je novopečena mlada u blagoslovenom stanju, međutim da u njihov dom stiže naslednik kojem su odmah izabrali ime, a koje će javnosti otkriti tek po rođenju bebe, Saška i Đorđe Đoković otkrili su tek nakon novogodišnjih i božićnih praznika. 

Pročitajte: Pogled puca na ceo grad, dnevna soba kao iz časopisa - Zavirite u novi dom Saške i Đorđa Đokovića, ovakav luksuz nismo dugo videli (FOTO)

Instagram

 

Ređale su se tada brojne čestitke i lepe reči na njihovim Instagram profilima, a ono što je sada osvanulo na društvenim mrežama, malo je reći zapanjilo je njihove obožavaoce. Naime, pored toga što se bavi dizajniranjem kupaćih kostima, snaja Đokovića počela je da kreira i luksuznu garderobu za dame, kao i venčanice, a ono što je svima zapalo za oko jeste fotografija na kojoj je kesa Saškinog brenda potpisana njenim devojačkim prezimenom.

Kako je svima poznato da je Saška prilikom udaje svom prezimenu dodala Đoković, ovaj detalj nije mogao da promakne njihovim zabrinutim fanovima, te su odmah krenula i nagađanja da nešto u njihovom odnosu nije kako treba.

Pročitajte: Novak postaje stric! Saška Veselinov konačno pokazala STOMAK DO ZUBA! Trudnoća joj predivno pristaje! (FOTO)

Instagram

 

- Ovaj tip kese smo uradili u velikoj količini pre nego što sam se udala i dodala na svoje prezime, Đoković - napisala je Saška i time stišala buru koja je buknula na socijalnim platformama i svima stavila do znanja da je u njihovom braku sve u savršenom redu i da je period koji sledi zasigurno i najlepši u njihovim životima.

Komentari (0)

Loading