Celebrity News

Rodila ga je sa 17 godina, baš liči na nju: Ovo je Stojin sin Milan sa kojim je prošla pakao, evo šta danas misli o majci (FOTO)

Sin Stojanke Novaković Stoje centar je njenog sveta

Rodila ga je sa 17 godina, baš liči na nju: Ovo je Stojin sin Milan sa kojim je prošla pakao, evo šta danas misli o majci (FOTO)

Iako je veoma popularna u svom žanru, pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja svoju privatnost u velikoj meri uspela je da sačuva od znatiželjnih očiju sedme sile. Sa članovima svoje porodice gotovo nikada nije viđena u javnosti i o njima veoma retko govori, međutim jednom prilikom u intervjuu za emisiju "Iz profila" otvorila je dušu i ispričala kakve je sve neprijatnosti doživela u mladosti. Folk zvezda, naime, ostvarila se u ulozi majke još kao maloletna devojka. Udala se kao tinejdžerka i kada je imala samo 17 godina na svet je došao sin Stojanke Novaković Stoje, Milan. Tada nije mogla ni da sanja da će joj život zadati teške udarce, suprug kojeg je ludo volela poginuo je u nesreći, a ona je sa detetom ostala na ulici.

- Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kojeg sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako. Porodica mog supruga me nikad nije volela, smetala sam im od samog početka - rekla je ona tada i dodala: 

Pročitajte: Ovu našu poznatu pevačicu je obezbeđenje IZBACILO sa Jeleninog i Duškovog venčanja! Razlog će vas šokirati (FOTO)

 

 

- Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede - ispričala je pevačica težak period iz rane mladosti.

Sin Stoje Novaković već nekoliko godina radi u psihijatrijskoj ustanovi „Laza Lazarević“, kako saznaje Kurir Stars. Po povratku iz Australije, gde je živeo desetak godina, Milan je u Srbiji završio srednju medicinsku školu, a potom se i zaposlio u struci. Prema rečima izvora pomenutog lista on nikad nije hteo da prihvati finansijsku pomoć od majke, već je želeo da se sam bori kroz život.

Pročitajte: Mlada nosi venčanicu kao princeza, a tek da vidite Bogdanin stajling - Prve fotografije sa venčanja Bojane Rodić

Instagram printscreen

 

- Milan je godinama živeo u Australiji kod Stojine prijateljice, dok je ona ovde gradila karijeru. Kad je stekla ime i popularnost, dovela je Milana u Srbiju da živi s njom. Pošto je završio srednju školu, ubrzo se oženio i dobio dvoje dece, pa je morao da se zaposli. Stoja mu je tada nudila pomoć, htela je da mu pokrene neki privatni biznis, da ima od čega da izdržava porodicu, ali on to nije želeo. Zaposlio se kao medicinski tehničar u „Lazi Lazareviću“ i tamo još uvek radi. Milan čak ni sada ne želi da mu Stoja finansijski pomaže, prihvatio je samo stan koji mu je kupila pre nekoliko godina. Želja mu je da i dalje radi u bolnici ili da ode negde u inostranstvo gde bi za više novca mogao da radi u svojoj struci - rekao dobro upućeni izvor svojevremeno.

Koliko je pevačica ponosna na svog jedinca istakla je pre nekoliko godina u jednom intervjuu:

- Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se u bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti - rekla je pevačica u emisiji „Iz profila“.

Komentari (0)

Loading