Celebrity News

Muž Jelisavete Karađorđević konačno u javnosti: Da li ide ovakav muškarac uz našu najotmeniju princezu? Svi ih ogovaraju (FOTO)

Muž Jelisavete Karađorđević oličenje je otmenosti i šarma

Muž Jelisavete Karađorđević konačno u javnosti: Da li ide ovakav muškarac uz našu najotmeniju princezu? Svi ih ogovaraju (FOTO)

Petar Đorđević

Dragan Babić četvrti je muž Jelisavete Karađorđević, po njenoj priči jedan vrlo odmeren, otmen, šarmantan i častan gospodin koji ju je u potpunosti osvojio svojom dobrotom. Pre nego što je odlučila da se konačno vrati u Srbiju i tu ostane do kraja života ćerka kneza Pavla Karađorđevića i knjeginje Olge od Grčke i Danske imala je vrlo buran emotivni život. Udavala se čak tri puta.

Pročitajte: Nije joj odoleo: Princeza Jelisaveta Karađorđević je bila velika ljubav OVOG slavnog glumca (FOTO)

Ata Images

 

Njujorškom biznismenu Hauardu Oksenbergu, sa kojim ima ćerke Katarinu i Kristinu, rekla je sudbonosno „da“ 1961. Osam godina kasnije, od njega se razvela, a godinu dana kasnije udala se u Londonu za Nila Balfura sa kojim je dobila sina Nikolasa. Treći put pred matičara stala je 1987. ruku pod ruku sa Manuelom Uljoom Elijasom, peruanskim senatorom. U međuvremenu je, vrlo kratko bila verena za filmsku zvezdu Ričarda Bartona ipak čini se da je tek kraj Dragana pronašla pravu sreću.

Pročitajte: Ćerka Jelisavete Karađorđević otvorila dušu: Pisala sam knjigu o zloj ženi, a zaradu dala srpskim sirotištima

Ata Images

 

Poslednjih trideset godina muž Jelisavete Karađorđević verni je pratilac princeze. Reč je o bivšem operskom pevaču sa kojim se prvi put srela u Njujorku, te život nastavila u Beogradu. Mada je Dragan nikada nije zaprosio Jelisaveta ga smatra svojim suprugom i tvrdi da baš zato što nisu u zvaničnom braku među njima nema pritiska. Jedno na drugo se oslanjaju, ispomažu se, podržavaju i vole i to je čar njihovog odnosa. Uprkos godinama i velikim obavezama oboje i dalje uživaju u večernjim izlascima, najpre pozorišnim predstavama. U to ime oni su sinoć posetili Jugoslovensko dramsko pozorište, a budući da ih je teško videti na medijski ispraćenim događajima sve oči su bile uprte u njih.

Pročitajte:Posle dugo vremena princeza Jelisaveta Karađorđević pojavila se sa suprugom! Da li su dobar par? (FOTO)

Ata Images

 

 

Ono što su svi zapazili je koliko je Dragan pažljiv prema Jelisaveti, nežan i brižan što ona vrlo ceni i zahvalna mu je.

 - Dragan je toliko dobronameran, velikodušan, trpi moj ekscentrični karakter, svaki dan misli samo o meni. On sve organizuje. Kada me ljudi zovu, tačno zna šta će da kaže, zna da li idemo na neki prijem ili ne, o svemu se brine. On je direktor naše firme. Još je i lep, inteligentan, mnogo čita ‒ izjavila je ona davno.

Komentari (0)

Loading