Celebrity News

Uslikana u poznatom restoranu: Godinu dana od Mrkine smrti Ana Bekuta našla sreću, evo sa kim se viđa (FOTO)

Ana Bekuta nakon Mrkine smrti nastavila dalje

Uslikana u poznatom restoranu: Godinu dana od Mrkine smrti Ana Bekuta našla sreću, evo sa kim se viđa (FOTO)

Instagram

Pevačica Ana Bekuta nakon Mrkine smrti pored kojeg je pronašla sve ono za čim je godinama tragala, najveću ljubav, oslonac i podršku, tugu je odlučila da zakopa duboko u srcu, nastavi dalje i posveti se sebi i svojim najmilijima. Partnere koji su u ljubavi uživali gotovo celu deceniju, rastavila je političareva iznenadna smrt koja je pevačicu duboko potresla te se jedno vreme u javnosti nije pojavljivala, niti je želela da se druži sa prijateljima, a jedinu utehu pronalazila je u unucima Branku i Sonji koje je Milutin neizmerno voleo i za kog su oni takođe bili izuzetno vezani.

Pročitajte: Da li se ovako oblači žena u šezdesetim? Ana Bekuta novim stajlingom izazvala haos na Instagramu, da li biste vi nosili ovo na glavi? (FOTO)

Paparaco lov printscreen

 

U odluci da život vrati u normalu, da se ne zatvara u sebe već krene sa obavezama, nastupima i snimanjima emisija, pomogli su joj najmlađi članovi porodice koji se od bake u najtežem životnom periodu gotovo nisu odvajali, a da je slučaj isti i sada svedoči reportaža novinara emisije "Paparazzo lov" koji su zabeležili jedan sasvim običan dan muzičke dive.

Pročitajte: Kakva raskošna venčanica - Ovo je jedina fotografija sa svadbe Ane Bekute i Predraga Vidovića, biće vam jasno što krije taj brak

Paparaco lov printscreen

 

Naime, Ana je iz svog stana na Vračaru u kojem je živela sa Milutinom, izašla u potpuno prirodnom izdanju, ne opterećujući se frizurom i šminkom i u kežual odevnoj kombinaciji idealnoj za vreme provedeno pored reke, gde se sa unukom Sonjom uputila kako bi iskoristila lep i sunčan dan.

Pročitajte: Kaput Ane Bekute savršeno prikriva kilograme - Ovo je definitivno njena boja, da li biste ga vi nosili tokom zime? (FOTO)

Paparaco lov printscreen

 

Paparaco lov printscreen

 

Kada su dame stige na odredište, nakon kraće šetnje sele su u jedan restoran gde su vidno opuštene i raspoložene uživale u razgovoru, nešto prezalogajile, te se uputile nazad. 

Pročitajte: NEMA OPROŠTAJA - Ovo su SMS poruke zbog kojih su se zamrzele i zauvek zaćutale Ana Bekuta i Zorica Brunclik

Paparaco lov printscreen

 

Provele su jedan poseban i opušeten "ženski" dan što se može se zaključiti iz ovih fotografija, kao i to da Ana Bekuta nakon Mrkine smrti zasigurno neće tako lako pustiti nekog muškarca u u svoje srce u kojem uspomene na njega ne prestaju da žive.  

Pročitajte: Bekuta SLOMLJENA na Mrkinom pomenu, ali evo zašto su svi zabrinuti za Mrkinu suprugu Dašu (FOTO)

Paparaco lov printscreen

Kako izgleda dom Ane Bekute na vračaru pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading