Celebrity News

NOŽ U LEĐIMA zauvek ostavio posledice: Monika Seleš konačno u javnosti, pogledajte kako danas izgleda i šta je od nje ostalo (FOTO)

Monika Seleš u javnosti ne pojavljuje se previše često

NOŽ U LEĐIMA zauvek ostavio posledice: Monika Seleš konačno u javnosti, pogledajte kako danas izgleda i šta je od nje ostalo (FOTO)

Profimedia

Budući da se jedna od najboljih teniserki sveta Monika Seleš u javnosti ne eksponira previše prava je senzacija za sedmu silu bila kada se pre dva dana ona pojavila na turniru u Indijan Velsu.

Naime, devetostruka grend slem šampionka kao specijalni gost svojim prisustvom uveličala je četvrtfinalni meč između Karlosa Alkaraza i Feliksa Ože-Alijasima koji je održan u četvrtak i privukla veliku pažnju kako svih prisutnih na stadionu 1 tako i fotoreportera koji su je ovom prilikom i uslikali. Imajući u vidu da život živi distancirano i povučeno, malo je reći da su sve oči bile su uprte u "Malu Mo" koja tenis i dalje igra egzibiciono, a važnim teniskim svečanostima povremeno prisustvuje, što je slučaj bio i sada.

Pročitajte: Monika Seleš - Mračni kutak mog života

Matthew Stockman/Getty Images

 

Monika Seleš u javnosti, tačnije na ovom bitnom meču uslikana je u društvu biznismena i vlasnika turnira u Indijan Velsu, milionera Lerija Elisona, sa kojim je iz lože pomno pratila uzbudljivu igru momaka.

Selešova se pojavila diskretno našminkana i sportski odevena kako i priliči ovakvom događaju, a budući da su fotografije preplavile društvene mreže, korisnici istih kao i fanovi nekadašnje teniserke mahom su komentarisali da i pored vidne promene i činjenici da je dosta izgubila na kilaži, ona izgleda odlično.

Pročitajte: Tri decenije od napada, to nije ista žena - Pogledajte kako danas izgleda Monika Seleš i sa kojom POZNATOM Srpkinjom se druži (FOTO)

Profimedia

 

Danas ova hrabra žena uživa u penzionerskim danima pored 32 godine starijeg milijardera Toma Glisana, za kojeg se i udala i sa kojim živi na Floridi. Priča se da je sada srećnija nego ikad, ali put do sreće trajao je dugo.

Svi dobro pamtimo tragediju koja je zadesila teniskog vunderkinda, kako su je mnogi nazivali, a koja je prekinula liniju njenih trijumfa. Brojna televizijska publika 30. aprila 1993. pratila je meč Monike Seleš i Magdalene Malejeve u četvrtfinalu turnira u Hamburgu, kada je Ginter Parhe, opsesivni obožavalac Štefi Graf, najveće Monikine rivalke, nožem gađao svetsku tenisku zvezdu. Udarac je zadobila u kičmu, između lopatica. Ubrzo nakon incidenta, ona je privatnim avionom prebačena u SAD na lečenje i rehabilitaciju, a zbog onoga što joj se desilo plakali su mnogi, među njima i brojni obožavaoci iz Srbije.

Pročitajte: Recept za svakoga - Monika Seleš mršavija nego ikad, sad je jasno i zbog čega (foto)

Profimedia

 

Fizički oporavak je trajao dve nedelje, ali su joj za psihičko ozdravljenje bile potrebne dve godine. I kada se vratila na teren, više nije bila ista. Izjavljivala je kasnije da se zbog nemilog događaja borila sa poremećajem u ishrani, upala je u zamku prejedanja, kao i da se stidela te činjenice. Borila se i sa depresijom, ali je iz svega izašla kao pobednica.

Komentari (0)

Loading