Celebrity News

Doživela sudbinu Danijele Martinović: U životu Hane Huljić Grašo je prošlost, srce ne bira (FOTO)

Izgled Hane Huljić često je tema u medijima

Doživela sudbinu Danijele Martinović: U životu Hane Huljić Grašo je prošlost, srce ne bira (FOTO)

Izgled Hane Huljić u poslednje vreme često je tema portala ali i korisnika društvenih mreža koji se mahom slažu da Grašova supruga i te kako brine o sebi i pored brojnih obaveza, prvenstveno majčinstva kojem je i te kako posvećena. Mlada mama, koja je pre osam meseci na svet donela ćerku Albu, razbila je sve stereotipe. Umesto tamnih podočnjaka i kose vezane u punđu, Hana Huljić, sveže isfenirana i blago našminkana naprosto blista.

Promena kada je izgled Hane Huljić u pitanju je evidentna, ona je ovog puta poželela da osveži svoju frizuru, dugu kosu osenčila je svetlim prameovima, a prirodne lokne po kojima je prepoznatljiva zamenila je holivudskim.

Pročitajte: Mala Alba PRESREĆNA, mama Hana obučena kao holivudska diva - Zavirite na proslavu krštenja ćerkice Petra Graša (FOTO)

Instagram

 

Koliko joj brak i majčinstvo prijaju pokazuje i široki osmeh na njenom licu, a promena na koju se odlučila pobrala je brojne simpatije, kao i njena vitka linija, koju je nakon osam meseci potpuno vratila na devojačku i dovela do savršenstva.

Pročitajte: Doživeo sudbinu kao Danijela Martinović - Bivši dečko Hane Huljić PROGOVORIO i objavio zajedničke slike koje će joj zagorčati život (FOTO)

Instagram

 

Budući da je i Danijela Martinović posle raskida sa Petrom Grašom takođe procvetala, ima novu ljubav i izgleda bolje nego ikad, mogli su se pročitati i komentari kako muzičar na obe pevačice utiče pozitivno, samo u različitim životnim aspektima.

Komentari (0)

Loading